Şimdi Ara

CPU BENCHMARK HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2500 puanlı işlemciyi 3500 puanlı işlemci ile değiştirsem cs goda falan fps artarmı çünkü ekran kartım çok iyi besleyemiyor tam

• hocam kullandigin islemci ile degistirmek istedigin hangisi, cunku cpu-z benchmark oyle kesin sabit bir program degil. cs go ya bakilarak islemci degistirilmez antika bir oyun o..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi oyunu oynuyorsan hw mon ile oyun ici cpu ve gpu kullanimina bak.oyuna gore cok degisiyor.eger oyunu gpu ya yukleniyorsa cpuyu degistirmen bir ise yaramayacak tam terside soz konusu.the crew da fps sorunum vardi.ekran karti degisimi nerdeyse hic fark yaratmadi.cunku cpu dar bogaz yapiyormus.

• şimdiki işlemcini ekran kartını ve hangi programda bench yapıyorsun da 2500 puan alıyorsun hangi versiyonunda mümkünse resimli göster.sonra 3500 puan alıyor dediğin model ne onu yaz.işlemci değiştireyim mi başlığı böyle açılır senin yaptığın hitit hiyeroglif bilmecesi.
  • Msi afterburner ile baktım cs go da cpu kullanımı %100 tüm çekirdekler %100. Gpu kullanımı %30 larda.

Ekran kartı = gtx 650 ti

İşlemci = phenom 9550

İşlemcimin benchmark puanı 2500.

Almak istediğim Phenom ii x4 945 = 3500 puan

Daha iyi işlemci almak isterdim ama anakartıma göre bunu buldum x6 lar pahalı. Cs go da fps artışı sağlar mıyım çünkü akıcılık yok.

Benchmark değerlerine cpubenchmark gibi bir siteden baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leadwell -- 8 Temmuz 2018; 14:42:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi afterburner ile baktım cs go da cpu kullanımı %100 tüm çekirdekler %100. Gpu kullanımı %30 larda.

Ekran kartı = gtx 650 ti

İşlemci = phenom 9550

İşlemcimin benchmark puanı 2500.

Almak istediğim Phenom ii x4 945 = 3500 puan

Daha iyi işlemci almak isterdim ama anakartıma göre bunu buldum x6 lar pahalı. Cs go da fps artışı sağlar mıyım çünkü akıcılık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leadwell -- 8 Temmuz 2018; 14:45:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • leadwell L kullanıcısına yanıt
    9550 zamanında bile bizim topa tuttuğumuz almadığımız bir işlemciydi o seri hatta tutulmamıştı.phenom 940 black var bende ikinci makinede ve ben bu makineye 280x r9 380 falan taktım ama 3@3.6 ghz şeklinde oc yaparak.sen ddr3 olanını soruyorsun 945 ama oc olmaz o model debelenirsin çarpan kilidi açık değil.anakart modelini yazar mısın bir bakayım işlemci desteğine bir de 945'i kaça buldun onu yaz.ddr2 o zaman senin ramler 940 black da alabilirsin.945 hem ddr2 hem ddr3 çalıştırabilir ama aynı anda değil birini seçiyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GPU ve CPU test sonuçlarım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • phenom ii serisi gercekten hala is goruyor.bence phenom ii 940 la cok fark eder.buldugun islemci 125 wattmi? 95 watt phenom ii cok az piyasada.anakartin 125 desteklermi?bu sitede islemcileri oyun performansi acisindan derecelendirmis.bana cok faydali oluyor. bir bak

https://www.tomshardware.com/reviews/cpu-hierarchy,4312.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.