Şimdi Ara

PassMark PC benchmark&test

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • küçük boyutlu bir benchmark programı, cpu yu çift çekirdek olarak test ediyor.

cpu - ram - hdd - 2D ve 3D vga - hdd testleri yapıyor. program ücretli 30 gün trial sürüm.

# DOWNLOAD LINK #

sadece cpu ss si koyuyorum. bir kaç benchde siz alın bakalım sonuçlar nasıl

PassMark  PC benchmark&test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsis -- 27 Temmuz 2007; 3:03:52 >

• Kardeş eline sağlık program için ama ben bişey anlamadım bu prog. dan
    Bu arada benim işlemci P4 2.8 bu arada gel birde süper pi de kapışak

• quote:

Orjinalden alıntı: powersystemultimated

Kardeş eline sağlık program için ama ben bişey anlamadım bu prog. dan
    Bu arada benim işlemci P4 2.8 bu arada gel birde süper pi de kapışak

slm, öncelikle benchin tamamı ss de gözükmüyor, pencereyi alta doğru biraz genişletseydin görebilirdik total puanı.

programın neresini anlamadığını anlamadım ben de

cpu benchden bahsedeyim.

integer math (millions of operation per second) : cpu nun 1 saniyede ki tamsayı matemetik hesap gücü.

floating point math : değişken ondalıklı sayıları hesaplama gücü. (genellikle oyunlarda bu özellik performansı arttırıyor diye okumuştum bi yerde)

find prime numbers : asal sayıları bulma. (Elektronik hesaplama yöntemi kullanılmaya başlandığından beri, asal sayı bulma programları da donanım testleri için iyi bir yöntem haline gelmiştir. Kendileri ve 1’den başka çarpanları olmadığından, asalları ifade etmenin tek bir biçimi vardır ve bu sayede donanım daha güvenilir bir şekilde kontrol edilmiş olur.)

sse/3D now : ilgili komut setlerine ait komutları uygulama performansı.

compression : bildiğimiz veri sıkıştırma performansı (zip - rar vs.)

encryption : sıkıştırılmış verileri açma - çözme performası.

image rotation : resimleri döndürme başka bir türe çevirme kabiliyeti diyelim.

string sorting : (bunu nasıl anlatsam) sıralama (indexleme) kabiliyeti diyebiliriz, örneğin 1 den 3 milyara kadar karmaşık sayıları düzgün bir şekilde bulup sıralamak gibi.

mark : bench alınan cpu nun diğer işlemlerdeki performansına göre sanırım puanı.

passmark rating : programın cpu ya verdiği genel puan.

hata, hatalar olabilir açıklamalarımda daha bilgili arkadaşlar düzeltirse sevinirim.

superpi yi şimdilik geçelim. (vallahi amd kullandığım için değil, ucuza bi çift çekirdekli cpu muz oldu karıştıma )

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsis -- 27 Temmuz 2007; 2:51:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU BENCHMARK HAKKINDA
    7 yıl önce açıldı
    GPU ve CPU test sonuçlarım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.