Şimdi Ara

AIDA64 test sonucum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhabalar 3 yıllık bilgisayarımda daha hiç termal macun değişimi yapmadım. AIDA64 testi yaptım ve sonuç bu. Sizce test sonucu nasıl ve termal macun değiştirmem gerekir mi?

• Bi termal macun iyi gelir hocam biraz yüksek. 70-75 derecelere düşer tahminen kullanımda en az.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

Bu testi yaparken görev yöneticisinden baktığımda ekran kartım da 72-75 dereceleri arasında sabitti. Ona da termal macun sürmem gerekir mi?

• mami3525 M kullanıcısına yanıt
    Termal macun ekran kartı ile uyumlu ise tabii ki yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken bir diğer husus statik elektrik hocam. 5-10 derece fayda sağlar tahmini :)

statik elektrik derken tam anlamadım hocam. pek bilgim yok bu bakımlar hakkında :)

• hocam direkt termal macun ve fan temizliği yapın, gpu sıcaklarını da kontrol edin stres testinde seçiliymiş

Hocam kasaya temas ederken halı ve benzeri eşyalardan uzak durun sadece. Statik elektrik birikiyor ve anakart veya diğer bileşenlere zarar veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Userbenchmark Sonuçlarınız
    7 yıl önce açıldı
    test
    11 yıl önce açıldı
    test
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahmetay74 A kullanıcısına yanıt

hocam gpu uygulamada gözükmüyordu ama görev yöneticisinden baktığımda 72-75 dereceleri arasında sabitti testi yaparken

anladım çok teşekkürler.

tamamdır o normal, yine de termalini yenileyin cpu 90 larda hiç mantıklı değil

• ahmetay74 A kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam <3

Güç kaynağı 12v değeride biraz sıkıntılı gibi 11.60 a kadar düşmüş. Markası nedir kaç yıldır sizde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcaklıklarda sorun yok da psu ölü gibi. Yüke girdiğinde 12v un altına düşmüş sistem kararsızlığı yaratır bu durum, duruma göre kapanabilir.

• Yük altındaki değerleriniz çok yüksek 75 üzeri görmemeniz gerek. 80 üzeri değerler kart üzerindeki kapasitörlere zarar verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 14 Şubat 2025; 13:58:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.