Bildirim
cpu boşta yanıyor!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
işlemcinin üstündeki fanın döndüğünden emin misin,geçen benim ki bozulmuştu
bir de soğutucu adam gibi duruyor mu işlemcinin üstünde? elinle bi sars taş gibi olması lazım eğer kıpırdıyorsa düzgünce tekrar monte edin,tabi termal macunu yenilemek kaydıyla. -
yok çalışıyor birde gayet sağlam suğutucuda problem olabilirmi acaba dandik bir soğutucu alıp tekrar tekrar alıcağıma en iyisini alıyım diyorum http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LN28267 nasıldır acaba iyi bir performans verirmi oc falan yapsam kaldırırmı -
seçtiğin soğutucu yılan (: ama o işlemciye gerekmez Akasa Venom veya Xigmatek Dark Knight soğutucularada bakabilirsin işini rahatlıkla görür. -
peki ben bu soğutucularla işlemciyi stabil bir şekilde 3.5-3.8 falan çalıştırabilirmiyim -
quote:
bassman93
peki ben bu soğutucularla işlemciyi stabil bir şekilde 3.5-3.8 falan çalıştırabilirmiyim
o senin gösterdiğin cooler masterle çok rahatlıkla çıkarırsın :D -
tamamdır yardımcı olan herkeze teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X