Şimdi Ara

cpu dakı macun olmassa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar bilgisayarı açtim macun tamamen gitmişti bende sildim,macunun olmamasi bilgisayara zarar verirmi,biraz ses yapiyor ama başka sakıncalı tarafları varmi,hemen almalimiyim.saygılar..

• Macunsuz kesinlikle olmaz...Termal macun olmadan işlemci ısısını soğutucuya iyi aktaramaz.İşlemcinin aşırı ısınmasına ve hatta zarar görmesine bile neden olabilir.

İyi veya kötü,AS5 veya beyaz silikon,herhangi bi tip macun alın ve sürün.En dandik termal macun bile macunsuzluktan iyidir.
  • + en dandigi bile olsa macunsuzluktan iyidir tabikide
    diş macunu hariç
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PrO_

+ en dandigi bile olsa macunsuzluktan iyidir tabikide
    diş macunu hariç

Yooo öyle demeyin,Colgate MaxFresh kullandım ben 1 ay kadar,AS5ten az daha kötü...
    Ama beyaz silikon macunlardan daha iyi...Şaka değil ciddiyim.

• Hemen Vatan bilgisayar koş veya PC'ile ilgili ne varsa satan bi yere git en ucuzundan bir thermal macun al, en fazla 2-5YTL'dir alırken adam sor nasıl sürücem falan de o sana güzelce anlatır
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alıntı: _PrO_

+ en dandigi bile olsa macunsuzluktan iyidir tabikide
    diş macunu hariç

Yooo öyle demeyin,Colgate MaxFresh kullandım ben 1 ay kadar,AS5ten az daha kötü...
    Ama beyaz silikon macunlardan daha iyi...Şaka değil ciddiyim.

hocam bende biliyorum aslında kuzenin pc sinin fanı temizlemiştik p4 3.0 dı işlemci biz colgate koyduk o vardı neyse fanı oturttuk fln bi hafta fln geçti sona fanı bozulmuş heralde cıkartalım dedik çıkmıyo asılınca baktım cıktı ama baktım alta işlemci yok baktım sogutucuya işlemci yapışmış zor bela asetonla alkolle ayırdık aman haa öle yapmayın komple soketle cıkar fln dikkat edin sakat işler bunlar

• Evet benzer deneyimleri olan arkadaşlar olmuştu,ama hafif sıcak su çok iyi gelir diş macunu temizlerken.
    Benim kullandığımda öyle yapışma durumu olmamıştı pek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • macunsuz olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: grrdn

macunsuz olmaz

orası garanti kardeş
  • teşekkür ederim.hemen aliyorum,zaten bilgisayar donmaya başladı,oyun bile oynatmiyor bu donmalar sebebiyle,macunsuzluk bunu yaparmi bilmiyorum ama yarin ilk işim almak olacak..nasıl sürüldüğünü bilmiyorum ama hafif macunluyoruz herhalde,her iki tarafida değilmi.bunu anlatirsaniz sürmeden önce iyi bir klavuz olacak benim için.şimdiden herkeze teşekkür ederim.saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: angora1

teşekkür ederim.hemen aliyorum,zaten bilgisayar donmaya başladı,oyun bile oynatmiyor bu donmalar sebebiyle,macunsuzluk bunu yaparmi bilmiyorum ama yarin ilk işim almak olacak..nasıl sürüldüğünü bilmiyorum ama hafif macunluyoruz herhalde,her iki tarafida değilmi.bunu anlatirsaniz sürmeden önce iyi bir klavuz olacak benim için.şimdiden herkeze teşekkür ederim.saygılar.

deneyimsiz kullanıcılar için uygulaması kolay ve performanslı bi macun

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28345

öncelikle eski macunu asetonla iyice temizle ve soğutma bloğuna ve işlemciye ince bir tabaka halinde termal macunu sür 200 saat içinde %100 performas alırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.