Şimdi Ara

CPU Fan 3000RPM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben Celeron 1A ile gelen Fan'ı kullanıyorum.
    Board'um Azza U-694BC iğrenç edition.
    bios'ta 3000RPM gözküyo. aldırmadım nasıl olsa uyduruk board diye ama sisoft sandra da 3000 RPM gösteriyo. caba program direk bios tan mı okuyor yoksa FAN gerçekten 3000 RPM 'mi.

3000 RPM düşük hız değilmidir ?
    CPU 1150 Mhzde çalışıyor (10.115)
    CPU ısıdı 56C

yorumlarınız ?

• benim bir arkadaşın celeron 466'sında bile 5000 rpm'lik fan var arkadaş.sıcaklığa bak biostan da ona göre yeni bir fan daha al
  • o devir doğrudur vede normaldir cel 1a için.
  • intelin celeronla gelen fanları 3000 rpm ler ne yazıkki.oc suz 45 derece varmı böle bi olay!
  • yani Normal diyorsunuz.
    İyi iyi sevindim :)
    ee tavsiye edebileceginiz fan ?
    kadıköyde bulunabilir. abartıya kaçmaması tercihdir. ($)
  • suraya bi soruda ben yaziyim dedim.Benim fan 3200 rpm duron 1000 37 derece isi o\c kaldirirmi benim fan.HAni 1200 felan yapsam.Mrkasi titan.Baskada ozelligini bilmiyom.Sanirim bide 80felan fanimi ne ole bisey vardi.Fanlardan pek anlamam.Ama isi emici demiri guc kaynaginin yarisi kadar
  • önemli olan CPu derecesi zaten. 37C bana düşük geldi.
    biraz artır ısı ne kadar arttı bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bunu daha öncede yazmıştım ama size SCHWARZ marka bakır heatsink önereceğim fiyatı 10$+kdv idi ben aldığımda altını su zımparasıyla birtek çizik kalmayana dek zımparaladım ve üzerine 4000-4500 arası dönen orjinal duron heatsinkin fanını TERS olarak taktım yani heatsinkin üzerinden ısıyı dışarı atıyo şimdilik kasa kapağı açık olarak kullanıyorum ilerde egzost olarak bir boru kullanacağım ve kapağı kapatacağım.Bu ters takma metodu düzden 4 - 5 derece daha iyi soğutma sağlıyor.özellikle heatsinke doğru soğuk hava veren bir fan daha takınca ısı inanılmaz düşüyor. Önerdiğim heatsink size çok küçük gelebilir ama coolermasterin en büyük aliminyum fanından daha iyi soğutuyor bakır olduğu için.ve dediğim gibi heatsinki alırsanız önce normal çalıştırın sonrada fanını ters takarak çalıştırın farkı görün.
    Benim XP1600 şu anda 1400 @ 1575 Mhz de 38 derece. buz gibi :)))

• amd xp 38 derece.kasayı kapat da görelim
  • benimki şuan kasa kapalı ve o/c suz 45 derece
  • böcek deki keatsinki biraz büyügünden bende de var ve üstünde de 12 cm lik kasa fanı var. 1 saat cs oynadıktan sonra bile sıcaklık 1800@1900 iken 45 C yi geçmedi. board ise meşhur epox 8k3a. yani 35 C felan..

saygılar..
  • buralara bakarak içimdeki sızı daha bir artıyor.
    gittim 90 milyon volcano 7+'ya verdim (posta ücreti dahil).
    millet toplam 20 dolara benden daha iyi soğutuyor.allahım neydi günahım.beni kahretmek için başka bir yöntem mi?
    neye elimi atsam kurutuyorum
    lanetlimiyim neyim
  • heatsinki bit pazarından (hurdacılardan) aldım. 2 milyona. 12 cm lik fana da 3 usd verdim. beleş yanee :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Collezione</i>
    <br />heatsinki bit pazarından (hurdacılardan) aldım. 2 milyona. 12 cm lik fana da 3 usd verdim. beleş yanee :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    kadıköydeki bit pazarı mı?
    belli bir mekanı olan hurdacılar mı?
  • tora dostum ben ankarada oturuyorum.
  • arkadaşlar bizim arkadaşınkini oc'li 466 @ 525'de kullanıyz.sıcaklık 49 derece.normalde de öyleydi
    oc yapınca da 479 derece kaldı
  • real dostum kasanin kapagini kapatamam cunku benim kasa tarihi bisey
    215 wat kisa kucuk bisey.anakarti zor soktum icine.Zaten bide guc kaynagi cpu faninin yarisini kapatiyo.Kapagi kapatirsam patlar diye korkuyom.Cpu 37 derece sistem 27 derece
    Ecs EliteGroup K7S5A+Duron 1000Mhz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.