Şimdi Ara

CPU FAN ERROR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar henüz yeni bir pc topladım. açtıgımda cpu fan error diyor ve f1 basmamı istiyor. fanların hepsi çalıştıgı halde bu hatayı alıyorum ve pcyi bir türlü açamadım. lütfen yardım edin delirmek üzereyım :S

• Fan kablosunu, cpu fan soketine taktın ,demi.
  • işlemcinin hemen üstündeki üç adet yanyana dört girişli pinler vardı, onlardan birine taktım fan çalışıyor ama anlayamadım :S
  • Anakrtin ney
  • Herhangi birine değil,CPU FAN yazana takacaksın. Neden açmadığı anlaşıldı.
  • Anakartım: ASUS M5A97 R2.0 AMD 970

Şuan o hatayı vermiyor ama şimdi şöyle oldu ben size olayı anlatayım. Yeni bir pc topladım baştan aşağıya. Harddisk falanda boş. Pc açılmıyor şuan, sanırım anakartın driveri yüklü olmadıgından ve windows kurulu olmadıgından kaynaklanıyor. Eğer öyleyse ben bu windowsu nasıl kuracagım pc acılmıyorkı yahu. BIOS tan bişeyler yapıyorduk ama onu tam bilmiyorum bi yardımı olabılırsenız cok iyi olur
  • Makina açılırken delete tuşu ile biosa girebiliyormusun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fan sorunu
    3 ay önce açıldı
    Notebook Fan Control
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKara

Arkadaşlar henüz yeni bir pc topladım. açtıgımda cpu fan error diyor ve f1 basmamı istiyor. fanların hepsi çalıştıgı halde bu hatayı alıyorum ve pcyi bir türlü açamadım. lütfen yardım edin delirmek üzereyım :S

aynısı tuf serisi i7 4770 işlemcim ve asus z87 grphon ankartımda oldu hyper 212 evoyu takınca soğutucu fan devri ayarını ayarladığı için uyarı verdi sonra düzeldi.işlemci fanını cpu fan yazan yere takman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 20 Ocak 2014; 2:01:34 >
  • bios tan monitor kısmından cpu fanın rpm ine gel enter la ignore u seç artık bu hatayı almazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

bios tan monitor kısmından cpu fanın rpm ine gel enter la ignore u seç artık bu hatayı almazsın

Yine i hatayı alabilir.yeni anakartlarda CPU fan itamatik ayarliyor RPM hizi CPU erir vermesi gayet normal benim tüf serisi anakartta PC ilk axisimda bana da verdi vaktim biosdan.CPU fan hizi kirmizi 2 dk sonra kendine geldi.sonra düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır arkadaşlar çok sağolun bu iş halloldu. Fakat şöyle bi durum var benım eski dvd rom buna uymuyor, dolayısıyla işletim sistemini kuramıyorum. Flash bellek ile yapmayı denesem olabilir aslında ama driver yüklemek için tekrar dvd roma ihtiyacım olacak. Asus m5a97 2.0 anakart için önerebileceğiniz bir dvd rom var mı
  • edit: cevap tikini unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reKara -- 20 Ocak 2014; 12:04:47 >
  • reKara kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen eski dvd sürücü ide bağlantısı olduğu için uymuyordur. Herhangi bir sata bağlantısı olan dvd sürücü sistemine uyar. Zaten şimdi çarşıya çıkıp alacağın güncel dvd sürücülerin hepsi uyar.
  • Aynen bende ürünleri bugün kurdum aynı hatayı alıp araştırmaya başlayınca anladımki yanlış takmışım. Sayenizde gece 23.00 başladığım hata araştırmasını 04.00 de tamamladım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.