Şimdi Ara

Cpu fan lazım su soğutma ucuz sessiz!!!!!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar core 2 duo e6400 var 3000 devir faln yetiodu ama çok ses yapıyo 50 nin altına düşürsün yeter.

• AAna kartın ne? Asus ise q fan ı denemeni tavsiye ederim!
  • anakartım msi
  • Şu bi tane adı thermal le başlayan bir şey varmış araştırdım onu tavsiye ettiler 60 euro civaarında fiyatı varmış ama başka bir yerdende zalman tavsiyesi aldım sizce napayım
  • sana 1 marka önerıyorum sadece fan gurultusunden nefretttttt eden 1 ı olarak söleyım kasada herseyımı sonradan aldım her 9 ayda 1 fan degıstırırım ve kullandıgım en sessız ıslemcı fan kıtı tavsıye ederım

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=K0217
  • dostum bende öğrendim ki thermaltake big typhoon (senin thermalle başlayan diye tabir ettiğin) i takmak için anakartı sökmek gerekiyo eğer bi bilgisayrcıya yaptıracaksan kesinlikle bigtyphoonu almanı öneririm eğer kendin takacaksan evde zalman 9500led veya acf7 arasından seçimini yap forumda bir sürü karşılaştırma var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsialtunbas -- 5 Şubat 2007; 11:47:52 >
  • semsi arkadasım sen anlamadın herhalde çok sessiz ve ucuz diyorum şimdiki cpu fan sesinden yakında kafayı yiyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckroguzhan -- 5 Şubat 2007; 14:54:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • givenchi söylediğin fan sistemini beğendim tavsiyen için saol hem ucuz hem sessiz.
  • Güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.