Şimdi Ara

CPU Fan yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni toplama bir bilgisayar aldım işlemcim AMD FX X8 8350 ona bi işlemci fanı almayı düşünüyorum stock fan hem ses açısından hemde soğutma açısından yeterli bulmuyorum bütçem yaklaşık 100 tl yardımlarınızı bekliyorum

• Fiyatları pek bilmiyorum ama
    Cooler Master Hyper 212X
    Kullananlar çok memnun ve o fiyatlara yakın olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünü bende kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ve ayrıca çok iyi bir soğutması var.İşlemcinin etrafı genişse yani yakınında psu yoksa ekstra bir fan daha takabilirsin.
    http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-p0600-contac21-lga775115511561366-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58990#allImages

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGodba

Yeni toplama bir bilgisayar aldım işlemcim AMD FX X8 8350 ona bi işlemci fanı almayı düşünüyorum stock fan hem ses açısından hemde soğutma açısından yeterli bulmuyorum bütçem yaklaşık 100 tl yardımlarınızı bekliyorum

hocam cooler master 212x yada evo alabilirsin ama buyuk oldukları icin bi slot iptal oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Fiyatları pek bilmiyorum ama
    Cooler Master Hyper 212X
    Kullananlar çok memnun ve o fiyatlara yakın olmalı

+1 212X

103 TL fiyatı var haftasonu indirimli olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGodba

Yeni toplama bir bilgisayar aldım işlemcim AMD FX X8 8350 ona bi işlemci fanı almayı düşünüyorum stock fan hem ses açısından hemde soğutma açısından yeterli bulmuyorum bütçem yaklaşık 100 tl yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba,

FB sayfamızda bu ürünle ilgili videoyu ve kullanan arkadaşların yorumlarını bulabilirsiniz..
  • Asus z87 a lga 1150 anakart ve i5 4670k işlemci var
    212x uyar mı?
    Vatanda benin soket tipi yazmıor ama resmi sitesinde yazmış. Kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blowoff1 -- 30 Eylül 2013; 16:16:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blowoff1

Asus z87 a lga 1150 anakart ve i5 4670k işlemci var
    212x uyar mı?
    Vatanda benin soket tipi yazmıor ama resmi sitesinde yazmış. Kafam karıştı

uyar, vatanda yazmasa bile 1155 e uyan her soğutucu 1150 sokete de uyar.
  • contac 30 da tavsiye ederim sessiz ve performanslı bir ürün
  • Bulabilirseniz kasaniz yeterince buyukse Noctua NH D-14

• cm 212x
    contac30
    xigmatek gaia.

3'u de 120mm lik fanlara sahiptir ve fiyatlarini hakederler contac30'un montaji zordur, 212x de aralarinda en pahali olandir ve montaji kolaydir. xigmatek gaia ise f/p urunudur montaji az birsey zor oldugu soyleniyor. butcenize gore birini secin hicbiri pisman etmez. fakat 92mm liklerden uzak durun.
  • 202-Evo aldım çok memnunum. Fakat 212-x daha performanslı sanırım. 100tl bütçeye alınabilecek en iyisi 212'dir zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryukhex

Bu ürünü bende kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ve ayrıca çok iyi bir soğutması var.İşlemcinin etrafı genişse yani yakınında psu yoksa ekstra bir fan daha takabilirsin.
    http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-p0600-contac21-lga775115511561366-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58990#allImages

Hocam ses durumu nasıl? 212x almayı düşünüyorum ben de, gürültülü çalışıp çalışmadığını merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

Bu ürünü bende kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ve ayrıca çok iyi bir soğutması var.İşlemcinin etrafı genişse yani yakınında psu yoksa ekstra bir fan daha takabilirsin.

Hocam ses durumu nasıl? 212x almayı düşünüyorum ben de, gürültülü çalışıp çalışmadığını merak ediyorum.

Yeterince sessiz ve performanslı.

• 212x mi daha iyidir 212 evo mu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

Yeterince sessiz ve performanslı.

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.