Arkadaşlar fan dönmeye çalışıyor fakat tık diyor dönmüyor. Bir sıkıntı çıkartır mı CPU dereceleri hep yüksek gözüküyor fakat fanı yeni fark ettim sorunu bilen biri yardım edebilir mi ?
CPU Dereceleri 90 - 99 arasında o kadar sıcak olsaydı pc kendini kapatırdı herhalde. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler
Genel olarak sıcaklık 70 derecelerden sonra işlemcide fiziksel hasar başlar. Fanı değiştirmenizi tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: rulurak
Genel olarak sıcaklık 70 derecelerden sonra işlemcide fiziksel hasar başlar. Fanı değiştirmenizi tavsiye ederim.
Hocam çözdüm sorunu neyse ki CPU Fan 1 girişinden elektrik alamıyordu galiba iyi ki de 2. fan girişi var oraya taktım artık güzelce çalışıyor 2 haftadır sabit 98 derece idi PC İnşallah CPU zarar görmemiştir :) Dereceler düşer inşallah onları takip edicem :D
quote:
Orijinalden alıntı: kagan07
quote:
Orijinalden alıntı: rulurak
Hocam çözdüm sorunu neyse ki CPU Fan 1 girişinden elektrik alamıyordu galiba iyi ki de 2. fan girişi var oraya taktım artık güzelce çalışıyor 2 haftadır sabit 98 derece idi PC İnşallah CPU zarar görmemiştir :) Dereceler düşer inşallah onları takip edicem :D