Şimdi Ara

Cpu fani tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayin forum uyeleri, benim ses ile ilgili bir sorunum var. Cpu 47 48 dereceye geldiginde fan da 1400 1500 rpm oluyor ve arkaplan gurultusu artiyor. Elimdeki fani 5 yil once 90 tl civarina aldim sanirim hyper t3 falan ama modeli yazmiyor netten baktim. Hyper t3un mavi fanlisi. Simdi soru su ben fan alsam bu gurultuyu gecirebilir miyim yoksa zaten ideal bir fan degistirmemek en iyisi mi?eger degismesi belirli fsrk yaratirsa fan onerebilir misiniz? Cidden kafam kaldirmiyor artik.
    Fx8150 am3+(sanirim)
    Haf912 kasa
    Bir de sivi sogutma sorunlu olur mu yani fiziksel anlamda sorun ciksrir mi? Bakim falan gerektiriyormus diye okudum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bendeki kasada haf 912 ben yenilerde akasa venom aldım son devirde bile sesi çıkmıyor sadece hava akışı sesi geliyor fandan memnun kaldım tabiki alın demiyorum elinizde olan fan için öneri verecek kişiler çıkacaktır ama seçenek olsun diye yazdım

Cpu fani tavsiyesi
  • i.y4114 kullanıcısına yanıt
    hocam son devirde ses çıkmıyorsa herhalde sorun fanda o zaman yeni fan baksam iyi olur. fan öneriniz var mı? eğer çözülmezse venom alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher

hocam son devirde ses çıkmıyorsa herhalde sorun fanda o zaman yeni fan baksam iyi olur. fan öneriniz var mı? eğer çözülmezse venom alırım.

hocam bende çok fazla fan denemedim şuana kadar kullandığım fanlar standart olan kasayla gelenler, kendi aldığım xımatek clf serisi 12 cm olan fan , akasa viper 14 cm fan , coler master bc 12 cm fan vede şuanki soğutucunun üstündeki 12 cm olan viper fan içlerindeki en sesiz çalışanı benim gördüğüm akasa viper 12 cm olanı
    kimisi noctua fanları ısrarla öneriyor fakat fiyatları çok fazla 100 lira gibi ben 12 cm olan viperi öneririm tabikide araştırma yapabilirsiniz imkanım olursa cep telefonu ile ne kadar düzgün çıkar bilmiyorum ama video çekmeyi denerim fanın sesini size belki fikir verebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Laptop Soğutucusu Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.