Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

CPU girişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı size

Asrock x470 sli/master anakartım ve High power Astro GD 1200W power supply'ım var. Board üzerinde CPU gücü için 8+4 toplam 12 soketli giriş var. PSU'da ise 2 tane 4+4 CPU güç kablosu var. Bu durumda ne yapmam lazım bir kabloyu takıp diğerinin sadece 4 pinini mi bağlamalıyım?

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:58:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemin çalışması için 8 pin güç kablosunu takmanız yeterlidir. 4 pin olana bir şey takmayın.
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Sistem in çalışmasında bir sıkıntı yok hangi kombinasyonla bağlarsam bağlayayım çalışıyor zaten. Eski power supply'ımda sadece 4 pinlik giriş vardı o da çalışıyordu ama herhalde 12pin süs olsun diye konmamıştır, matrix beyin dediği gibi OC için olabilir ama her halükarda bunu kullanmak istediğimde, bağlantıyı nasıl yapmalıyım?
  • irfanhitay İ kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:58:40 >
  • Merhaba bende z390 anakart ile i7 9700k bir sistem topluyorum baktığım psularin tamamında 4+4cpu kablosu var 8 pin ile sorunsuz şekilde calisiyormu şuan sisteminiz

• 2 tane 4+4 pin varsa neden boş bırakıyorsunuz ki o 4 pini?

4'er pin şeklinde olur zaten cpu pinleri (bazıları 8 pindir ancak ortadan ikiye ayırabilirsiniz o pinleri de) ve sizdekiler de öyle.

Yapacağınız şey çok basit. 12 pin olacak şekilde bağlantıları yapacaksınız ve 1 adet 4 pin boşta kalacak.

Hepsi bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @sefa Evet 8 pinlede çalışıyor... Herkese teşekkürler cevabımı aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanhitay -- 2 Mart 2019; 22:6:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.