bu zamana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım ama bugün CPU ısısı 80 dereceye kadar çıktı.ikide bir makine res atıyor.herşey normalken oyuna girdiğimde ısı yükseliyor ve sonuçta res.fanlarda da bir sorun yok.ayrıca herhangi bişey bağlı olmamasına rağmen usb de uyarı veriyor.umarım açıklamam yeterlidir.yardımlarınızı bekliyorum. ekran kartı:NVIDIA GeForce 6600
cpu ısınıyor diyip de ekran kartı modeli vermenin mantığı nedir anlamadım
yişlemciyi fazlasıyla zorlayacak bi yazılımdan kaynaklanması ihtimali aklıma geliyo ama işlemci ne kadar zorlansa da bu değer çok aşırı.anakartın voltaj değerini yanlış gönderiyo olabilir.eğer fanlar doğru şekilde çalışıyorsa. ekran kartı modeli yerine işlemci modeli verirsen daha iyi fikirlerle karışlaşırsın...
bu işlerden pek anlamadığım için ekran kartını yazdım.oyuna girince yükseldiği için belki bir ilgisi vardır diye düşündüm. işlemci:intel pentium 4 3.00GHz
Bilgisayardaki donanımlar yük altında ısı artışı olur.Oyun sırasında ısı artışı bundan kaynaklanıyor.
Sen bilgisayardaki fanları temizle.Cpu fanı,kasa fanı, vs vs.Bunları bi temizle ondan sonra tekrar bak.ısı ne durumda.
aynı sorun bende de var.. benim işlemci de P4 3.GHZ.
anakart MSI 865PEM2..
yok mu çözümü olan.işlemci 60 C 'de çalışıyor.Oyunda daha ısınıyor ve reset....
Pc temizliğini en son ne zaman yaptınız, en az ayda 1 tüm fanları basınçlı hava ile temizleyin
@mikail13 senin içinde geçerli
aynı sorun bendede var
sorunun çözümünü buldum..
1) İşlemci fanını değiştim. Artık fan hem ses çıkarımıyor hem de daha hızılı dönüyor 2) remler yanlış kombinasyonda takılmış yerleri değiştim düzeldi. 3) Oyundan atmasının sebebi ekran kartına yeterince voltaj gelmemesi imiş. PSU değiştik oldu..
quote:
Orjinalden alıntı: AmandiL
bu zamana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım ama bugün CPU ısısı 80 dereceye kadar çıktı.ikide bir makine res atıyor.herşey normalken oyuna girdiğimde ısı yükseliyor ve sonuçta res.fanlarda da bir sorun yok.ayrıca herhangi bişey bağlı olmamasına rağmen usb de uyarı veriyor.umarım açıklamam yeterlidir.yardımlarınızı bekliyorum. ekran kartı:NVIDIA GeForce 6600
Hocam bilgisayarınızın genel temizliğini ne sıklıkla yapıyorsunuz, ayda 1 kere olmak üzere işlemci, ekrak kartı, güç kaynağı fanlarını basınçlı hava ile temizleyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme