Şimdi Ara

cpu kulannımı %100 aşırı ısınma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bring to front

hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım

garanti de sorun çıkarırlar mı peki

garantin varsa hala hp serviste sorun çıkarmaz 1 haftada gidip gelir takip edersen.
    ups kargo ile içinde şişme poşet olan bir kutu gönderiyorlar.onun içine laptopu koyuyorsun ups kargo en geç 3 gün içinde geliyor. bana hep 3. gün geldi burada şubesi olmadığı için.Laptopun içine bir not bırak ekran kapatırken koy düşmesin diye. Cpu kullanımı %100 de. Hdd de bad sectör var yenisini talep ediyorum de.Onlar yenisini takip gönderir. (Benim farede aşınma vardı renginde adamlar komple dış kasayı yeniledi ) Hp laptopumu arızalarından dolayı sattım ama hp servisi çok çok iyi.

• darty den almıştım onların aracılığı ile gönderirim hem daha iyi muhafaza ederler hemde yerine kullanmam için bir laptop verirler.
  • bu arada altına burada dediğin gibi bişeyler sılıştırdım hızla düşüyr sıcaklık 59 seviyesinde şuan 69 görmüştü
    quote:

Orijinalden alıntı: berkayboys

hdd sıcaklığı en fazla 50 olmalıymış(50 bile çokmuş). daha da artarsa kafa vurması yapıp bad sectör oluşmasına yol açıyormuş. Hocam fanları temizleyin bi. laptopun altına 4 köşesine falan silgi koyun altı açık kalsın havalansın.Bu gidişle bad sectör olacak ya da oldu.

Not: dün benim 51 derece oldu yusuf yusufa bağladım. sonra yükselttim altına soğutucu koydum 46 ya indi azcık rahatladım.
  • quote:

darty den almıştım onların aracılığı ile gönderirim hem daha iyi muhafaza ederler hemde yerine kullanmam için bir laptop verirler.

siz kendiniz arasanıza hp servisini onlar ilgilenmez 1 ayda anca gelir. adamlar gelip evinden alacak zaten. Başka laptop vereceklerini de sanmam.
    Ayrıca 59 derecede çokmuş.
  • cpu ve rami tam kullanan lsass.exe virüsü vardı bende sildim kurtuldum.
    seninkide lsass.exe virüsü olabilir, silinmesi çok kolay.
    http://blip.tv/file/3750598?utm_source=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i run each teen me -- 12 Mart 2011; 15:20:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a6vm

cpu ve rami tam kullanan isass.exe virüsü vardı bende sildim kurtuldu.
    seninkide isass.exe virüsü olabilir, silinmesi çok kolay.
    http://blip.tv/file/3750598?utm_source=player_embedded

bu tarz sürüsüyle virüs var dediğiniz gibi benim tahminim bad sectör ama virüs varsa arkadaşın işi kolaylaşmış olur.
    Görev yöneticisine gir. İşlemler e tıkla. TÜm kullanıcıların işlemleri de bakalım en çok hangisi kullanılıyor? svchost.exe diye tahmin ediyorum bak bakalım bi.

• @a6vm arkadaşın dediği gibi bir virüs varsa freefixer programı tam buna göre benim profilime gir en son attığım mesajlarda "scvhost.exe %100 cpu kullanıyo"r diye bir konu var orada bulursun benzer bir durum vardı bende de.
  • sorunu nerelerde arıyormuşuz bizde lsass.exe var pc de ama ben silemiyorum izin verilmedi gibi bir uyarı veriyor. kaspersky indiriyorum bakalım o temizleyecek mi
  • quote:

sorunu nerelerde arıyormuşuz bizde lsass.exe var pc de ama ben silemiyorum izin verilmedi gibi bir uyarı veriyor. kaspersky indiriyorum bakalım o temizleyecek mi

http://blip.tv/file/3750598?utm_source=player_embedded bu videoda gösteriyor bence farklı bişeyler yüklemene gerek yok.
    bu arada isass.exe virüs değildir. lsass.exe (Lsass.exe) olanı virüstür.
  • olmuyor ne yazık ki

ne kaspersky silebilyor ne de ben Lsass.exe exe de silinmiyor diğeri de svchost da yok
  • ÇALIŞTIRI AÇ "msnconfig" yaz sonra oradan Başlangıca gir ve o sayfanın net bir ss'sini koyar mısın buraya bir?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.