Şimdi Ara

Cpu Kullanımı %100 e çıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığım bilgisayarda program veya int. sayfası açtığımda CPU kullanımı %100 oluyor. kapatınca düzeliyor. Makinaya yeni format attım ama sonuç aynı.

Bilgisayar;
    P4 2.8
    P5RD1-VM ANAKART
    1 GB RAM
    256 MB EKRAN KART

Neden böyle birşey yapar??

• Dediklerin haricinde illegal .exe programlar çalışıyor olabilir.Yeni format attığını söylemişsin,inşallah tüm disk bölümlerine format atmışsındır.Yada sürücüler tam kurulu olmayabilir, çoğaltılabilir bu örnekler
  • formattan sonrada devam ettigine göre virüs degil.

Eger anti-virüsünüz varsa acıtıgınız programları tarıyor yada explorer a entegre koruyucusu olabilir.

Bi baska secenekte windows (veya baska programların ) kendilerini update etmesi.Format atıldıgı için.
  • Formatı atarken hardiski komple formatladım diskte veri kalmadı. sürücüleri tam kurulu olduğuna eminim çünkü donanım özelliklerinden kontrol ederek driverları yükledim.

Bu arada update yapılıyor olmasından dolayı olduğunu düşünmüyorum. zaten update yapılıyor olmasından dolayı olsa başka sanırım update.exe diye bir dosya çalıştırıyordu o nedenle bu dediğiniz olamaz.

Benim P4 2.8 bilgisayar kullanan arkadaşlardan bir ricam var. Mümkünse kendi bilgisayarlarında 4-5 adet internet sayfasını aynı anda açarak CPU kullanımlarını burada belirtebilirler mi? Mümkünse firefox kullanarak
  •  Cpu Kullanımı %100 e çıkıyor.

Umarım yardımcı olur.
    Tavsiyem fazla program kullanmamaya çalış ve ne olur ne olmaz bi kompresör ile temizle bilgisayarı.
  • valla kasayı temizledik ama pekte fayda etmedi...
  • aynı problem bndede var ram kullanımıda 350 lerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.