Şimdi Ara

Cpu Kullanımı Çözüldü Sabit Gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaslar benim bilgisayarım amd 9750 işlemci ilkkez basıma böyle bir olay geldi cpu kullanımı en düşük %38 ile %75 arasında ve pc kastırıyor xp 7 windows 8 bile kullandım böyle birsey görmedim virüs bulaşmıs yada bsaka bişey vardır die xp 7 8 hepsinide kurdum denedim yok arkadas pc formattan sonra driver yukluyom ve hiçbir sey yapmadığım halde cpu gien 50 kalıyor lütfen yardımlarınıza ihtiyacam var artık benim beynim resmen durdu taratmadığım antivürüs programı kalmadı gerek çalışırken gerek açılışda tarama hdd cıkardım usb belleklerimi çıkardım 320 kullandığım hdd tek parca yapıp ağır biçimlendirme bile yaptım ama nafile buyrun buda cpu göstergeleri

lüğtfen acil yardım edin bana

hepinize teşşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerrx -- 2 Temmuz 2012; 13:52:08 >

• svchost exe gözüme çarpıyo..sevmedim hiç orada duruşunu

daha önce benzer durumlar hatırlıyorum ama emın degılım ...awastı denedınız mı ..bu svchost exe lerı taklıt eden vırusler mevcut pıyasada .. awast etkılı oluyor .. deneyın yada denedıysenız konuya durumu paylasın bakalım yıne ..
  • Evet Öncelikle Psikolik Teşekürler Yardımlarından Dolayı Sorunu Aşama Aşama Bakarak çözdük

sorun harici ekran kartının altına bıraktığım fandan kaynaklanıyor dah önce bıraktım ama gün öncesine kadar bişey yokdu şimdide araştırmalrın onunüzerinde eyer ki böyle brşey olursa artık görev yöneticisinde system nt kernel dosyası çekiyorsa bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım yuksek yazılımcılığıma güvenerek bende virüs olmaz dedim ve haklı cıktım donanımsal bir sorun yazılımsala dönüşe biliyormus yada yazılımsal bir sorum donanımsala dönüşe biliyordum desek daha iyi olur hepsinize teşşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.