Şimdi Ara

Cpu Led ışığı kırmızı yanıyor görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus m5a97 evo r2.0 anakart
    AMD fx 6100 işlemci
    2+2 ddr3 1333 Kingston ram
    Ati hd4850 1gb 256 bit ekran kartı
    1tb hard disk
    600 w thermaltake power supply

Sistemim var 2011 yılında topladım o günden beri 4-5 defa format attım sadece, kullanıyordum ta ki düne kadar dün pcyi düzgünce kapadım tekrar açmak istediğimde görüntü gelmedi ramleri çıkarıp taktım tek tek yuvaları iki ram ilede ayrı ayrı denedim yinede nafile ekran kartını başka pcde denedim çalışıyor power supplyi denedim başka pcde çalışıyor.

En son fark ettim ki power tuşuna bastığımda anakart üzerindeki cpu Led ışığı sabit kırmızı yanıyormuş hala görüntü gelmiyor sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir
    Şimdiden teşekürler

• Geriye anakart kaldı, hemen hemen her şeyi denemişsiniz. Anakartı tamamen bir söküp gözle yoklayın sağını solunu, belki bir sorun çarpar gözünüze. Bu arada varsa ses kartı,hdd'yi söküp bir öyle açmayı deneyin bios ekranı görünen ama hdd takılı iken görüntü bile vermeyen bilgisayara denk geldim. Garipti sanırım hdd'de kısa devre falan vardı anakart bir şekilde korumaya alıyordu kendini belki de.
  • Hocam anakarta kadar kasanın içinden söküp dışarıda karton kutunun üstünde ram işlemci ekran kartı poweri takıp denedim yine görüntü yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.