Şimdi Ara

CPU MATEMATİK TEST (BEKLEMEDE) (GÜNCEL CPU TEST SIRALAMALI) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
530
Cevap
0
Favori
82.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: Hacker683

Aslında ben geçerimde hem güç kaynağı hemde ram açısından zayıfım ama söyle 400 watlık bir kasliteli psu ve tabi 800 mhzlik bellekler olsa idi emin ol geçmiştim.

laf cok ıcraat yok

ona laf çok nakit yokta denebılır
  • bu da benden olsun

CPU MATEMATİK TEST (BEKLEMEDE) (GÜNCEL CPU TEST SIRALAMALI)
  • 10 sn 79 salise ama ss koyacam laptopun prınscreen tuşunu bulamadım
    bu süre vestel laptop a ait intel m 1.70ghz
  • rockfordfosgate (baran) lütfen mesajlarımız biraz dolu olsun ok tşklr
  • RocfordFosgate aslıında icraat olucaktır ancak durum maluum ülmekizde bir bellek bile 67 dolar bundan ne beklenir sistemi alırken overclock üstüne almadım yani anlıycağın sırf bu iş için alıcak olsaydım tamamen farklı bir Pc alırdım amma sabret sana rakip oalrak ben geliceğim nasıl mı senin belleklerden alında tabi hiç belli olmaz işlemci bu hızı belki kaldramaz veya nakart dayanamz ama emin ol eğer sorunsuz bir şkilde her şey istediğim gibi olursa seni ezmek çok zevkli olucak.
  • Seventyseven sana aynen katılıyorum laf var ve icraat ta olucak ama tek bir engel var para 2007 ye yakın bellekleri alırım icraatta olmuş olur.
  • Arkadaşlar en sonun başarımı arttrabildim maksümum voltaj verdim 1.6 rame de 2.1 verdim artık korkudan altıma yapacaktım ama değdi ayrıca 630 lar 531 den daha çok gidiyor galiba ben 1.6 verdim ve 1010 Fsb ye çıktım millet 1.55 veriyor 4 Ghz e çıkıyor ya benim işlemci tıkandı yada anakart kaldırmıyor yada bellekler dayanamıyor işte yeni sürem bence bu gayet iyi sonuçta Hi-level lar var 800 mhz lik modüller olsa daha iyi olurdu ama yok

http://img309.imageshack.us/my.php?image=14saniye39salisees1.png
  • Güncelleyin yaw canım çıktı o kadar isteriz isteriz ne yapalım beş guruşum yok bu kadar oluyor ama bence çok iyi 4 Ghz e ayak basıyom tamamdır da o zaman ya işlemci yanar bende yanarım yada zafer deriz.
  • Buda benden

• Süre miktrını biraz daha düşürdüm ancak 4 ghz e bu belleklerle çıkamıyorum ama inede hatırı sayılır bir performans yaşadım ayrıca merak etiğim bir konu var Rockoard Fosgate sen kaç voltaj veriyorsun işlemciye ayrıca belleğe kaç verdiğinide merak ettim tabi Cpu fanın nedir.

İşte Link süreyi birasz daha düşürdüm

http://img85.imageshack.us/my.php?image=14saniye28salisepf3.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacker683 -- 8 Eylül 2006; 14:34:33 >
  • Bu arda güncellemenin zamanı geldi yaw biz o kadar emek veriyoz korktum bir an dedim makine yanarsa ayvayı yedik 1.6 voltaj bence çok ama ne yapalım anca öyle çalıştırabildik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hacker683

Bu arda güncellemenin zamanı geldi yaw biz o kadar emek veriyoz korktum bir an dedim makine yanarsa ayvayı yedik 1.6 voltaj bence çok ama ne yapalım anca öyle çalıştırabildik.

doğru biraz gecikti ama eskisi gibi pek test olmayınca bende arada bakıyorum

bu arada dikkat sistem elinde kalmasın
  • Yaw korkudan altıma edicektim ama ne yapayım 1.6 ile oluyor galiba ayrıca soğutma iyi 50 de çalışıyordu yükte 56 olur herhalde ayrıca 1.6 .ok mu riskli 1.55 olmuyorda.
  • Galiba ben çok vermişim Pentium D 930 1.2 voltajla 3.7 tapıyor galiba benim sorun gerçekten ramler çünkü reset atıyordu ama 1.6 verince sorun kalmadı tabi testten hemen sonra default ayarlara getridim ancak ramleri alınca 1.55 te 3.7 Ghz çıkmayı pilanlıyorum ayrıca en fazla ne kadar vermeli.
  • ben nerde hata yaptim yav
  • biraz daha geliştirdim 3.9 da aldığım sonuç

• son durum 6sn 6sl
  • ilk denemem biraz daha zorlasammı acaba

• amd sempron64 2800+
    epox 8kda7ı
    512 mb kingston için fena skor olmasa gerek amd de derece yaptım heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: tansel

tansel tebrikler liste başıda çok janjanlı olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.