Şimdi Ara

CPU MATEMATİK TEST (BEKLEMEDE) (GÜNCEL CPU TEST SIRALAMALI) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
0
Favori
82.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sempron 32 bitli kimse yok heralde yada sonuçlar kötü olunca kimse yazamamış
    imzamdaki sistem 31 saniye (pis sayıda durdu)
  • Yaw bir anda ortalık toz duman oldu gerçi Rockford rahat ama biz bir anda 5. olduk ama ben bilirim bellekler gelsin arkadaşlar 3.9 Ghz i deniyceğim ama galiba sınırdayım 1333 Fsb duman oldu gitti neden mi işlemci 1066 da açılmıyor düşünüyorum kara kara yani ne yapsam olmuyor galiba 531 sona yaklaşıyor yada benim P5ND2 SLI sınırda ama olsun ben zaten sistemi 4 Ghz de kullanmıycağım 3.75 Ghz fazlalısyla yeter tabi bellekleri de 800 de çalıştırmayı umut ediyorum ama önce Corsair lar gelsin vede Thermaltake ram ısı plakaları tabi daha var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacker683 -- 10 Eylül 2006; 18:33:36 >
  • 930 u la en fazla kac yatınız???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fueled -- 13 Eylül 2006; 2:08:25 >
  • Senin işlemci 930 değilmi yaw
  • Rockforard Fosgate senin sistem ne yaws merak ettim doğrusu daha doğrusu 3.9 a çıkan bütün Pentium 4 leri merak ettim olmaz böyle birşey en son yine denedim 3.82 Ghz de 14 seniye 25 slise aldı anlıcağınız sistem artık reset atıyor tam başlıycağı zaman kafayı yiycem yaws 3.9 a bir çıkabilsem iyi olucak ramleri değiştiriyim belki olur.
  • imzadaki sistem ve 18 sny 38sa nası iştir yaf ??

CPU MATEMATİK TEST (BEKLEMEDE) (GÜNCEL CPU TEST SIRALAMALI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orsen -- 12 Eylül 2006; 12:08:37 >
  • son durum
    [simage]
    [/simage]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hacker683

Rockforard Fosgate senin sistem ne yaws merak ettim doğrusu daha doğrusu 3.9 a çıkan bütün Pentium 4 leri merak ettim olmaz böyle birşey en son yine denedim 3.82 Ghz de 14 seniye 25 slise aldı anlıcağınız sistem artık reset atıyor tam başlıycağı zaman kafayı yiycem yaws 3.9 a bir çıkabilsem iyi olucak ramleri değiştiriyim belki olur.

Imzamda yazıyor
  • Tabi ya senin anakartın etkisi çok büyük neden mi en yüksek overclok a o anakartla imza atılıyor İntel için çok iyi bir seçim yapmışsın ama o ankart çok pahalı ben bu yüzden P5ND2 SLI aldım.
  • Sen o ramlerle fazla ılerı gıdemezsın zaten

Ne kadar ekmek o kadar köfte
  • p3 450 256 mb ram 118 saniye cool takilio eve gideyim kendi pc im de deneyeyim bide
  • d 915, o/c'siz 19 saniye. Alla alla yaa en azından 13-14 saniye bekliyordum ..
  • İşlemcisi pentium m 760 veya daha yüksek olan bir sürü arkadaş vardır bu forumda fakat bu testten haberleri yok herhalde. Bu sayede biz notebook bölümünde lider olarak kalabiliyoruz.

Ayrıca conroe kullanan arkadaşlardan işlemci hızı 2000 mhz den yüksek olduğu halde benden daha düşük değer alanlar olduğunu gördüm. Ne iş acaba?
  • Valla doğrusu sölüyon Rockford ancak ramler başka bahra kaldı neden mi annem yasaklaıdı pc ile ilgilenmeme okul dönemince tabi ben de boş durmayıp iyi bir nakit birikimi yapıcam yazın bomba gibi geliyorum kasa da değişikliğe uğrıycak nasıl mı güzel bir kasa almayı planlıyorum.

• P4 2.8 1gb kingston 533mhz 22 sn 58 salise....Pek iyi değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hacker683

Valla doğrusu sölüyon Rockford ancak ramler başka bahra kaldı neden mi annem yasaklaıdı pc ile ilgilenmeme okul dönemince tabi ben de boş durmayıp iyi bir nakit birikimi yapıcam yazın bomba gibi geliyorum kasa da değişikliğe uğrıycak nasıl mı güzel bir kasa almayı planlıyorum.

Ben yazın 4 cekıredege gecmıs olacagım 4lerım ramlerıde ddr3 alırım yıne gerıde kalırsın

• birazcık daha zorlayım dedim

• birkça saniye daha ekleyelim notebook bölümüne

• p4 3.0 ghz ht,1 gb ddr400 ram...

• baktım foruma sempron işlemcisi olan birisinin 30 sn benim amd 3700 38 saniye ... bu olay tam gerçekçi değil yani... bu program q basicte yazılmış ama benim pc q basic i açarken çok zorlanıyor neden anlamadım.... yani programı açtığımda cpu %100 çalışıyor ama arkadaşın pen 2 pc sinde hiç kasma yaratmıyor... anlamadım gitti acaba 64 bit diye mi?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.