Şimdi Ara

cpu overheating alert hatası alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

son bir kaç gündür pc direk kendini kapatıyor. Bugün ekte gösterdiğim uyarıyı verdi pc yi açarken.

İşlemci : 10700K 

Anakart : MSI Meg Z490 Unify 

Soğutucu : SilverStone PF360 ARGB

şuan güncel değerler böyle.

not : mx-4 siparişi verdim. Değiştirip tekrar deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The R0CK -- 29 Nisan 2022; 16:8:35 >

• Soğutucuyu düzgün takmamış olma ihtimaliniz var mı?

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt

1.5 yıldır sıkıntı yok. Ne olduysa şu 2-3 günde oldu. Pc de olduğu yerde yatıyor hiç kullandığımda yok.

• The R0CK T kullanıcısına yanıt

Bence söküp bir daha montaj yapın.

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt

Mx 4 siparişi verdim. Geldiği an işlemleri yapacağın

• Merhaba hocam konuyu hortlatıyorum ancak kusura bakmayın. Aynı soğutucuya sahibim ve aynı uyarıyı aldım. Daha 10 ay oldu kullanmaya başlayalı. Son durumunuz nedir? Sorun nerdeymiş nasıl çözdünüz acaba?

• merhaba bende sıvı sogutmada aynı uyarıyı alıyordum... hava soğutmaya geçtim çok iyi termalmacunda sürdüm fakat hala aynı hatayı ekran kartından ekran kartına değişiyor.2080ti ile hiç hatasız çalışıyor makinem...3090 ile render alınca kapanıyor bu hatayı veriyor...Sorun soğutrucudaysa neden 2080ti ile aynı hatayı vermiyor.Sorun ekran kartındaysa 3090da ise neden cpu hatası alıyorum çaresiz kaldım 3090ı değiştircem son çarem:(

• dün aynı problemi arkdaşımın sisteminde yaşadık eski ekran kartını taktığımda sorun yoktu yeni ekran kartını taktığımızda ve kasayı dik pozisyonda (yani normal) kullandığımızda işlemci çekirdek hızı 0.20 lere düşüp overheating yapıyordu. Yaptığım şey şu oldu fanı ve işlemciyi çıkarıp macununu temizledim ve tekrar macunlayıp yerine taktım fanın tam oturduğuna ve hareket etmediğine emin oldum Şimdilik sorunun çözülmüş görünuyor. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.