Şimdi Ara

CPU Sicakligi Neden Düsmez ki? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tesekkür ederim fastfurious teklifin icin. Fakat ben Almanya da yasiyorum. Imkanlarim cok ama bu konuda tecrübem ve bilgim yok. Senin dedigin olay beni asar. Kasayi degistirsem nasil hepsini cikarip digerine aktaririm. O biraz derin is...Bazi arkadaslarin dedigi gibi kasanin arkasina bir kac delik acma fikri aklima yatmisti. Anlatamadigim bir sey var o da anakart üzerinde fan icin hic giris yok. Bir tane fan girisi var onda da Cpu fani bagli. Bir veya iki kasa fani taksam bunu nerelere baglayabilirim...Yukarida anakartin modelini yalnis yazmisim. Anakart adi MSI MS-7046... Anakart Cipseti Intel Grantsdale i915P... Hepinize Tesekkür ederim ilgi ve alakanizdan dolayi....

Dip NOT:
    Ha ayrica bir fikrin yok git bir bilgisayarciya demeyin cünkü burada iscilik pahali bildiginiz üzere yani 20 liralik bir parcayi takmak icin 50 lira iscilik aliyorlar... Vergisi felan 80 liraya geliyor ...
  • Bu Resimdede anakrtin Resmi kitapcigindan cekilmis resim bulunmakta...
  • kardeş alacağın fanı ana karta bağlamak zorunda değilsin ki alacağın fanı harddisk veye cdromlarının fişlerinden birisine pover çoklaştırıcı alacaksın rahatlıkla takarsın.Senin yapacağın bilgisayarcıya gidip bana bir fan birde pover çoklaştırıcı ver dersen adam anlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: z.ı.n.d.ı.k.

memoli kasanda açıkçası sıcak havayı dışarı atcak delik yok çok vahim durumda kasan
    />

ilkin şu kırmızıyla belirttiim yeri fana uyacak şekilde yan keski dremel veya benzeri bişetle kesip 80 veya 92 lik bi fan takıp arcticten gelen sıcak hvayı dışarı atman lazım ayrıca arctic in önünde duran kablo yıınını da fanın önünden çeksen ii olur hava girişini engelller. bunları yap bakalım soora noolcak ama egsoz fanı 1. önceliin çok sakat durumda kasan.

edit:hatta o kırmızıyla belirttiim yerin altına da bi tane daha fan yuvası açabilirsin süper olur en azından sistem sıcaklıın 30 lu derecelere düşer ve bu da işlamci sıcaklıını 3-4 derece etkiler en azından.

EVET arkadaşa katılıyorum

sen kasa yanına bir fan takıyorsun (Egsoz) + kasanın arkasındaki arkadaşında işaretlediği yere de bir fan daha takıyorsun (egsoz) ve sonucu bize söylüyorsun sende mutlu oluyorsun bizde

eğer kasa önünde alt kısımlarında bir fan takma yeri daha varsa büyük ihtimalle vardır orayada içeri temiz hava üfleyen bir fan ekleyebilirsin sonuç daha bir güzel olur

• Bendede cpu sıcaklığıyla ilgili problem vardı ve şu günlerde 47-50 derece civarlarında çalışıyordu. Fan da 1000 rpm lerde idi. Sonra biostan fan ayarını düzeltince (Fan slow modda imiş) fan 2500 rpm lere çıktı ve cpu sıcaklığıda 33 lere kadar geriledi. Sendede böyle bir problem olabilir. Bord biosunun hardware monitor kısmında ki ayarları bi kontrol et bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.