Şimdi Ara

CPU SOĞUTUCU HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar intel e8400 3.00 ghz işlemci kullanıyorum overclock felan yapmadım işlemci ısısı 70 lere çıkıyor sebebi ne olabilir? Bunu gidermek için cpu soğutucu almam gerekir mi?
    Eğer cpu soğutucu alacaksam overclock felan yapmayacam ona göre uygun ve kaliteli soğutucu önerirmisiniz...
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum...

• ısıya biostan bakıyorum...
  • Aradaki termal macun işlevini yitirmiş olabilir. Clipsler yerinden oynamış olabilir.

Yoksa stok fanla bile e8400 kolay kolay 70 dereceye ulaşmaz. Yine de termal macunlu bir fan almanızı tavsiye ederim.

http://www.sanalmarketim.com/urun/ca3135af80cefab63d8376115b81b746/OCZ-Vendetta-92mm-Fanli-Intel/AMD-Sogutucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farselem -- 22 Eylül 2008; 18:38:23 >
  • Kasa içinde herhangi bir mekanik hareket olmadığı halde ve aniden bu derecelere çıkmaya başladıysa sensörde de problem olabilir.

Hız aşırtmayla ilgilenmeyecekseniz yeni bir cpu soğutucu almanıza bence gerek yok. Blok üzerindeki fan komik devirlerde dönmeye başladıysa ömrünü tamamlamış olabilir. Tamamen durmasada çok düşük devirlerde dönerek sıcaklığın artmasına sebep oluyor ama bakıyorsun fan çalışıyor yani..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.