Arkadaşar intel e8400 3.00 ghz işlemci kullanıyorum overclock felan yapmadım işlemci ısısı 70 lere çıkıyor. Cpu soğutucu almayı düşünüyorum şimdilik overclock felan yapmayacam ona göre fazla pahalı olmayan ama iyi derecede soğutan ve kaliteli soğutucu önerirmisiniz... Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum...
bu yazdigini su arkadasa pm at yardimci olsun.c2d dedin mi her an onun adı gelir q6600 ile profesyonel sistem filan topluyor.
Bence çok yüksek bi değer. Daha önce kullanmadığım bir işlemci ama stock fanla bile o ısılarda olmaması lazım. Kasa içi havalandırman kötü olabilir. Yada fanın cpu ya tam oturmamış olabilir bunları kontrol ettınmı?
quote:
Orjinalden alıntı: BiG_mAsTeR
Bence çok yüksek bi değer. Daha önce kullanmadığım bir işlemci ama stock fanla bile o ısılarda olmaması lazım. Kasa içi havalandırman kötü olabilir. Yada fanın cpu ya tam oturmamış olabilir bunları kontrol ettınmı?
Galiba fanın bir ayağında sorun var ondan kaynaklanıyor olabilir. Onun için bir fan alayım dedim.
quote:
Orjinalden alıntı: .45 ACP
bu yazdigini su arkadasa pm at yardimci olsun.c2d dedin mi her an onun adı gelir q6600 ile profesyonel sistem filan topluyor.