Şimdi Ara

CPU SOGUTUCU ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hyper 212 EVO kullanıcısıyım ve memnunum. stok fanla 3.20GHz olan işlemcimi tam yükte 65 dereceye kadar çıktığını bilirim. şimdi ise 4.1GHz de kullanabiliyorum ve max 59 derecede tutabiliyor, normalde yüksüzken stok fanla 35 dereceden aşağı inmezdi. şimdi sıcaklığa göre 22-27 arası geziyor. Speedfan ile fan devrini %60tan yukarıya çektiğimde duyabiliyorum sesini. Ve normalde tam yükte bile %30u geçmiyor ve çok sessiz. 612S almadım çünkü fanı 3 pinliydi ve bu sebeple Manuel hız ayarı yapılamıyordu ama eminimki o daha iyi soğutuyordur. çünkü her ikisinide Türk usulü elime aldım ' tarttım ' daha ağırdı :) tek fan yetersiz kaldığında 2. bir fan takarak Pull-Up tarzı bağlantı yapar, soğutma performansınızı daha da arttırabilirsiniz her ikisi içinde.
  • kesinlikle xigmatek balder 50 lere çıkan işlemci maximum 40 derece ve boşta en fazla 20 derece çift fanlı bu arada cooler master hyper 212 ye göre daha sessiz ve ergonomik
  • luciusfox L kullanıcısına yanıt
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4323

amd fx 3850 kullanıyorum stok fanla boşta 25-30 derecelerde çalışırken suan 15 dereceelrde çalışıyor 4 saat boyunca işlemciyi %100 çalıştırdım 56 dereceyi geçmedi. bunlar normal oda sıcaklıklarındaki değerler. malum kış ayındayız içeride ısıtıcı olmadığı zaman 10dk lık açık bilgisayarın derecesi de resimdeki gibi. yanlız kutu içeriğinden amd montaj klipsi çıkmamamıştı onu arkadan yolladılar bilgin olsun ses sıkıntısıda suan için yok tavsiye ederim.

CPU SOGUTUCU ÖNERİSİ

• Peki arkadaşlar bu Ram slotlarını etkilemeyen bir soğutucu önerisi istesek ne dersiniz..? Malumunuz bazı soğutucular ram slotunu kullanılamaz şekilde işgal ediyor...

CPU SOGUTUCU ÖNERİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOUMAN -- 11 Ocak 2014; 23:27:36 >
  • noctua u12s
     CPU SOGUTUCU ÖNERİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz42 -- 12 Ocak 2014; 1:04:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu,ram,anakart tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    gpu - psu (olasi cpu) tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.