Şimdi Ara

Cpu soğutucu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cpu hava soğutma almak istiyorum ancak bazı noktalar kafama takliyor sizlere danışmak istedim. Öncelikle biraz üst düzey bir hava soğutma almak istiyorum şuan i7 2600 stok fanla kullanıyorum ancak ilerleyen zamanlarda overclok kapasitesi iyi olan yeni seri K işlemcilerden almak istiyorum. Sonrasında kasam biraz eski aopen h600a yada h600b idi modeli tam hatırlamıyorum ancak full tower kasa ayrica kasanın dıştan genişliği 20cm içten ölçmedim henüz.şu yüksekliği 165mm lik büyük soğutucuları destekler mi bilmiyorum aslında kafamı en çok kurcalayan kısım bu kasa genişliği. Bu konudada yardımcı olursanız sevinirim anakartım msi z77 ga41 küçük atx kart ve 4 ram slotuda dolu ramlerin üstünde soğutucu var ama fazla yüksek değil hilevel ramler sadece üstlerinde ince bi teneke gibi soğutucu var yani gskiller deki gibi değil yüksekliği belki taş çatlasa 3 4mm artırır. Alacağım soğutucuda ramlerde sorun yaşarmiyim bazı soğutucular 2 ram slotu kaplıyormuş sanırım. Bu çerçevede yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Not:fiyat çokta önemli değil performansı iyi olsun kasaya sığsın ramleri engellemesin yeteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4982

Kendi kullandigim sogutucu phenom 1100 le kullaniyorum tavsiye ederim

• Venom medusayı düşündüm güzel soğutucu kesinlikle ama kasa problem yaratır mı yaratmaz mı bir türlü bilemiyorum, yükseklikten dolayı
    kasada eski bir kasa old. için desteklediği max. soğutucu bilgilerinide bulamadım kendim ölçeceğim müsait bir zamanda ancak ne kadar güvenilir olur bnm ölçümüm bilemiyorum...

yorumlar için teşekkür ederim...
  • Benim kasamda eski eni 13.5 cm hyper212 evo sigdi ancak yan kapak kapaninca bakir olan uclari degiyor sadece ama kapaniyor kasanda kacak yoksa sorun olmuyor

• Bu arada kasanın tam modeli aopen h700b big tower kasa piyasada artık bulmak çok zor yükseklik olarak epey yüksek ama genişlik olarak sanırım 16cmlik fanlar uyumlu gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fan sorunu
    3 ay önce açıldı
    İşlemci Soğutucu Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.