BENDE Bİ TANE SOKET 370 P3 733 VARDI. Bİ BACAĞI KIRILDI. YANİ S 369 OLDU. EN UFAK Bİ YANMA FALAN YOK. BUNUN TAMİRİ OLABİLİYORMU? OLUYO DİYENLER VAR. BANA GÖRE YOK.
arkadaşım aslında tüm bilgisayar parçaları tamir oluyor ama tüekiyede bu cpu tamiir yapan 2-3 kişi var
Elektronik kısmında "melih.yanardağlar" abimize danış. O yapıyor diye biliyorum.
abdullah@cemsn.com ankara yardımcı olmaya çalışırız
bak o bacak olmadanda çalışacaktır ama zorlamaya gelmez kitlenir makine
quote:
Orjinalden alıntı: YellowBase
Elektronik kısmında "melih.yanardağlar" abimize danış. O yapıyor diye biliyorum.
İlk başvuracağın kişi melih yanardağ olsun ... Adını çok duydum ...Hatta bir linki vardı.Sakın kuyumcuya falan götürmeyin falan diyordu.O sana yardımcı olacaktır mutlaka....
BENDE Bİ TANE SOKET 370 P3 733 VARDI. Bİ BACAĞI KIRILDI. YANİ S 369 OLDU. EN UFAK Bİ YANMA FALAN YOK. BUNUN TAMİRİ OLABİLİYORMU? OLUYO DİYENLER VAR. BANA GÖRE YOK.
Merhaba.arkadaşlar ne cevap vermiş pek okumadım amaaa bu olay benim başıma geldi arkadaşım CPU yanış taktı iki tane ayak yamuldu düzeltelim derken koptu.ilk işim bir cep telefonu tamircisine gitmek oldu vede iki bacak lehimledi agamız vallahi sen bilirsin ama istersen git bi göster işini görür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme