Şimdi Ara

CPU TESTİ 4300 CORE 2 DUO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel core 2 duo 1.80 1.80 4300 test yaptım acaba sizce değerler düşükmü
    birde overcloak yapmak sağlıklı mı acaba bu modele araştırdım biraz yüksek performans ama tehlike veriyo denildi.

CPU TESTİ 4300 CORE 2 DUO

• [Deleted by Admins]
  • peki şu anki testlerdekiler overcloaksuz normal mi değerler
  • [Deleted by Admins]
  • hmm peki overcloak deniyim arayıp o zaman saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuceeren

bu yolladıgın test değil ki işlemcinin degerlerini gösteriyor degerlerin normal gibi ama carpan normalde x6 değil x9 sanırım cpu-z nin eski versiyon oldugundan dolayı öyle bir hata olmus.

,

hayır değerler normal sebebi speedstep

3,2 ghz e kadar rahat gidiyo normalde işlemcin ama bu birazda anakartına bağlı, mesela bendeki hiç gitmiyo oc işi risklidir, işlemcin garanti dışı kalır ama performansı da artırır

• işlemcim asus p5pe vm galiba yanlş yazmadıysam. Speedstep nedir acaba=)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel P4 511 2.8@3.5Ghz overclock
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

gmagus anakartım demek istiyorsun sanırım :) speedstep işlemci kullanılmadıgı zamanlar frekansını düşürerek daha az enerji tüketmesini saglayan teknolojinin adı.

Bu teknoloji Amd de var mı? Acaba! bende x2 3800 var da cpu-z de 1000Mhz de gösteriyor bios tan bu özelliği kapatınca 2000Mhz oluyor zannedersem....
  • quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

quote:

gmagus anakartım demek istiyorsun sanırım :) speedstep işlemci kullanılmadıgı zamanlar frekansını düşürerek daha az enerji tüketmesini saglayan teknolojinin adı.

Bu teknoloji Amd de var mı? Acaba! bende x2 3800 var da cpu-z de 1000Mhz de gösteriyor bios tan bu özelliği kapatınca 2000Mhz oluyor zannedersem....

amd de cool&quiet var ama amlattığın durumla biraz farklı galiba. ht ile işlemci frekansını karıştırıyo olabilirsin

• Benimki DS3(rev3.3) ile voltajsız 334x9=3006 sorunsuz çalışıyo. SuperPI 1M 19sn(2x1Gb Corsair XMS2 667) ramler 1:1 de 4-4-4-12 de çalışıyo işlemcinin 46yı geçtiğini görmedim(Stock fan, kasa Centurion 534) ama şu an 3000 gereksiz 2,4 yetiyorda artıyor hemde %0,000000000...1 riskle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

Benimki DS3(rev3.3) ile voltajsız 334x9=3006 sorunsuz çalışıyo. SuperPI 1M 19sn(2x1Gb Corsair XMS2 667) ramler 1:1 de 4-4-4-12 de çalışıyo işlemcinin 46yı geçtiğini görmedim(Stock fan, kasa Centurion 534) ama şu an 3000 gereksiz 2,4 yetiyorda artıyor hemde %0,000000000...1 riskle.

bu şekilde ram ler kaç mhz e çıkmış oluyo? bir de ram lere voltaj verdiniz mi?

ben de aynı ramlerden alıcam ondan merak ettim.
  • Korkma overclock yapabilirsin aşırıya kaçmamak şartıyla işlemciler uzun ömürlüdür sözgelimi 20 yıl ömrü olan işlemcinin overclock ile ömrü yarıya düşse bile 10 yıl bir işlemciyi zaten kullanmıyoruz yanlız speedstep özelliğini kapatman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 17 Temmuz 2007; 21:48:51 >
  • Hocam hammaddesi kum zaten işlemci dediğin

Sitemizde anlatınlan O/C testinde 1.4750 vermişlerdi bende aynen, aynı voltajı verdim daha sonra deneyerek daha aşağıya çektim şimdi. 1.4500 volt 3100 mhz yaptım. FSB 345 biraz daha deneyeceğim bakalım ne kadar çıkacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.