Şimdi Ara

CPYWATCH [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
13
Favori
38.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

codex ise paranın köpeği oldu, dikkat edin oyunları unlocked olarak paylaşıyor daha sonra parayı alınca kırmıyor ama ne hikmetse oyunun yeni sürümü çıkınca anında kırılıyor, bir yerde görmüştüm legal güvenlik şirketi olarak açığınız var diyorlarmış.  

full unlocked diye paylaşan siteyi codex mi sanıyorsunuz cidden? full unlocked sende paylaşabilirsin steamden satın al oyunu indir sonra upload et ve başkarıyla paylaş. hiçbir c-rack grubunun sitesi yok. o sitelerin sahibi az önce anlattığım şekilde oyunu paylaşan normal kişiler.

• PaNoZ kullanıcısına yanıt

200 lira yine iyi, ps oyunlarının fiyatlarından haberdar değilsiniz galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 16 Ekim 2020; 18:19:2 >
  • Buyur yasaları buradan görebilirsin: https://en.wikipedia.org/wiki/Legal_aspects_of_file_sharing

Yurt dışında insanlar korsan indirme yapmadan önce VPN açıyorlar, sadece bu sebepten VPN satın alan birçok kişi var. Yurt dışında "Copyright Troll" denen bu gruplar korsan kullanan kişileri (Özellikle Torrent'ten çünkü Torrent herkese açık bir paylaşım platformu, IP'ler açık) ISP'lerine şikayet ediyor. Bu sayede internetinizi kapattırıyorlar yada ülkedeki telif hakkı yasalarından faydalanıp bu işten para kazanmaya çalışıyorlar. Buradan VPN kullanan korsancılara bakabilirsin: https://www.reddit.com/r/Piracy/search?q=VPN&restrict_sr=1

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apache Air Fighter -- 18 Ekim 2020; 7:26:22 >
  • NFS Hot Pursuit remastered olsun, Fifa 21 olsun malum sitede crack only linkleri dahil olmak üzere paylaşılmış. İndirmek istemedim. Bilgisi olan var mı?

• Anno 1800 ,rdr2 ve crysis remastered da kirildi mi tadindan yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçek codex vs bilmem ama unlocked olanlar dediğim gibi oluyor.

neyse banane ya 300tl vereceğime bakarım işime. CPYWATCH [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

codex ise paranın köpeği oldu, dikkat edin oyunları unlocked olarak paylaşıyor daha sonra parayı alınca kırmıyor ama ne hikmetse oyunun yeni sürümü çıkınca anında kırılıyor, bir yerde görmüştüm legal güvenlik şirketi olarak açığınız var diyorlarmış.  

RİDE 4 NFO bi redditten okuyun derim.Sizin sandığınız gibi değil malesef....

CPYWATCH [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur79

Forumda korsan paylaşımı yasak. Konu bildirildi, şu konuyu yabancı firmalara atın da boşuna Türkçe falan uğraşmasınlar.

• yurdakull kullanıcısına yanıt

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apache Air Fighter -- 18 Ekim 2020; 7:25:59 >
  • Hackerların kendi sitesi olduğunu sananlar var neyse bilgisayarınıza bol bol virüste indirmiş oldunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hackerlerin sitesi yok beyler. İndirecekseniz torrentten çekin. cpygames bilmem ne gibi siteler fake.. İsimden prim yapıyor siteler

• Codexse para köpeği diyen utan be sen kır ozaman o adamların neden denuvo oyunu kırmadığını açıkladım cpy yokken codex kırıyordu denuvoları utan ya ayıptır

• En baştaki daryl mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Geçen yılın cod serisi neden kırılmadı halen? Zamanında çıkıyordu normalde. Bu arada rd2 ve fifa 21 gelişme var mı? :)

Cod imkansız ney bağlantısı istiyor sürekli ek olarak rd2 yakında geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur79

Buyur yasaları buradan görebilirsin: https://en.wikipedia.org/wiki/Legal_aspects_of_file_sharing

Yurt dışında insanlar korsan indirme yapmadan önce VPN açıyorlar, sadece bu sebepten VPN satın alan birçok kişi var. Yurt dışında "Copyright Troll" denen bu gruplar korsan kullanan kişileri (Özellikle Torrent'ten çünkü Torrent herkese açık bir paylaşım platformu, IP'ler açık) ISP'lerine şikayet ediyor. Bu sayede internetinizi kapattırıyorlar yada ülkedeki telif hakkı yasalarından faydalanıp bu işten para kazanmaya çalışıyorlar. Buradan VPN kullanan korsancılara bakabilirsin: https://www.reddit.com/r/Piracy/search?q=VPN&restrict_sr=1

Bisim ispler cgn ip kullandığı sürece bir anda yüzlerce kişiyi şikayet etmiş olacaklar demekki. hatta bu cgn yüzünden çoğu online oyundan ban(bir kaç saatlik) yedim, oyunlara girmekte zorlandım ama muperoffline asla kabul etmiyor bunları.

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt

Alldebrid ile indirdim. Evden link atiyim. Yoldayım.

• CPY den indirdim kurayım dedim direkt trojan uyarısı verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsynodun

En baştaki daryl mi

Evet birden fazla oyunda kullanılan nedense revaçta olan bir yüz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.