O hatayı bende de veriyor, muhtemelen crack yanlış...Ama crack yapmadan da orjinal diski isteyip duruyor...Daemon Tool ve CureRom programıyla denedim yine çalışmadı...Bi arkdaşa bi kaç gün oynadıktan sonra onda da açmamaya başladı, ekran kartı 6600GT...Problem ekran kartında değil...Bekliycez artık, doğru düzgün bir crack çıkar inşallah...
bu sorun bazı grafikkarlarında (aşağıdaki) oynanamadığı için çıkıyor.Ben de noteebook da oynayamadım biraz araştırdım oyunun read me sinden bu bilgilere ulaştım.Bendede ''unable to initate directx 9,''gibi bi hata veiyor. Crashday requires at least a DirectX 8.1 graphics card with vertex and pixel shader support to run. Some graphics cards do not meet these requirements even though they might have the required video memory available. Here is a non-exhaustive list of video cards that are not supported:
Intel 82810 Integrated Graphics Intel 82815 Integrated Graphics Intel 82830M Integrated Graphics Intel 82845G Integrated Graphics Intel 82852 Integrated Graphics Intel 82855 Integrated Graphics Intel 82915G GMA 900 Integrated Graphics Intel 82910GL GMA 900 Integrated Graphics Intel 82915GV GMA 900 Integrated Graphics Intel 82855GM Extreme Graphics 2 Intel 82865G Extreme Graphics 2 Intel 82865GV Extreme Graphics 2 Matrox P750 Matrox Parhelia Mobile Intel 915GM/GMS Express Integrated Graphics Mobile Intel 910GML Express Integrated Graphics Nvidia GeForce 4 MX 440 Nvidia GeForce 4 420 Go Nvidia GeForce 4 440 Go Nvidia GeForce 4 460 Go SiS Xabre series video cards XGI Volari V3 series video cards XGI Volari V8 series video cards
Graphical issues were noticed in the menu interfaces on very few graphics cards. Flickering grey triangles or a "foggy" blueish appearance were being observed. These effects only happened on the first run of Crashday before driving the first race. These issues did not come up again until the graphics card was removed from the motherboard and plugged back in.
Eskiden Interstate 72 die bi oyun vardi Hatta sonra BF1942 icin mod yaptilar bu oyundan esinlenerek Oyunlarin disketlerde ciktigi zamanlarda bu oyun 2 CD cikmisti
Crashday ondan esinlenilmis bir oyun arabalar ve arabalar ustunde silahlar
Interstate de bide konu vardi ve arabayi deli upgrade edebiliyordunuz Hey gidi gunler
sizin ekran kartlarınız yetmiyor yada oyunu bitirmek üzreseniz ben daha indiremedim bile
quote:
Orjinalden alıntı: TuGy18
neden beğenmediniz anlamadım..oyun müthiş zaman geçirmek eğlenceli zaman geçirmek için birebir..çook zevkli şahsen ben oyuna girdiğimde career de %40 a gelmeden bırakamadım oyunu en sonundada zorla kapattım
oyun beni çok sardı valla grafikleride güzel hasar modellemesi zaten şu anda en iyi bu oyunda sanırım..müzikleri ise harika gaza getiriyor insanı ama araç sesleri çok kötü hiç ses çıkmıyo neredeyse kontrolleride güzel bence fena değil..
ama tam eğlence için yapılmış gir kafanı dağat aynı zamanda arabaları da dağat
La Burnout çıksa pc ye millet heralde kafayı yer
quote:
Orjinalden alıntı: bLaZe1990
quote:
Orjinalden alıntı: TuGy18
neden beğenmediniz anlamadım..oyun müthiş zaman geçirmek eğlenceli zaman geçirmek için birebir..çook zevkli şahsen ben oyuna girdiğimde career de %40 a gelmeden bırakamadım oyunu en sonundada zorla kapattım
oyun beni çok sardı valla grafikleride güzel hasar modellemesi zaten şu anda en iyi bu oyunda sanırım..müzikleri ise harika gaza getiriyor insanı ama araç sesleri çok kötü hiç ses çıkmıyo neredeyse kontrolleride güzel bence fena değil..
ama tam eğlence için yapılmış gir kafanı dağat aynı zamanda arabaları da dağat
La Burnout çıksa pc ye millet heralde kafayı yer
PS'de efsane olup pc'ye gelmeyen o kadar oyun varki
arkadaşlar bu oyunun crackı bulunurmu sizde şimdiden tşkler
Crashday Oyunu Geforce nin Mx Serisinde Üzgünüm Çalışmaz :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme