Şimdi Ara

CrashDay Oyunu Nasıl ?(Çalıştıramadım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu crashday oyunu güzel mi ?Oynayanınız var mı nasıl acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 3 Mart 2006; 22:17:46 >

• klasik atari oyunu... iğrenç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

klasik atari oyunu... iğrenç...

O kadar da değil ama vasatın altında bir oyun

Sahsen benim canım sıkıldığında oyunu acıp ilk önce 1-2 araba patlatıyorum sonrada araba ile havada parende falan atıyorum{Akrobasi}

Ses,grafik,kntroller çok kötü tek iyi yönü varsa o da hasar modellemeleri
  • can sıkıntılarında oynamak için birebir. acık arazide bomba yapıstırma gibi bişey var. keyif veriyo insana.
  • neden beğenmediniz anlamadım..oyun müthiş zaman geçirmek eğlenceli zaman geçirmek için birebir..çook zevkli şahsen ben oyuna girdiğimde career de %40 a gelmeden bırakamadım oyunu en sonundada zorla kapattım

oyun beni çok sardı valla grafikleride güzel hasar modellemesi zaten şu anda en iyi bu oyunda sanırım..müzikleri ise harika gaza getiriyor insanı ama araç sesleri çok kötü hiç ses çıkmıyo neredeyse kontrolleride güzel bence fena değil..

ama tam eğlence için yapılmış gir kafanı dağat aynı zamanda arabaları da dağat

• Evet ya bence de gayet eğlenceli. Özellikle Stunt ve Car Wreck bölümleri İNANILMAZ...
  • Sağolun arkadaşlar ama indirdim,dosyaları çıkarttım,dizin halinde oluşuyor zaten.Yani yüklenmiş bir oyunun klasörünü almışın ve kopylamışın gibi.Herşeyi yaptım fakat oyunu çalıştıramadım.Tam ekran gelecek gibi oluyor ancak bir hata verip kapanıyor.Ekran kartım GeForce 4 Mx 440.Ondan olabilir mi ?
    Tamam belki kart düşük ama oyun hiç açılmıyor.
    Kurulumu bir anlatabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 3 Mart 2006; 22:18:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Evet ya bence de gayet eğlenceli. Özellikle Stunt ve Car Wreck bölümleri İNANILMAZ...
    ben şu rampadan uçarken bombanın havada infilak etmesine bayıldım çok zevkli bir bölüm..wreck de süper baya kapışmalı geçiyor..

birde abi multiden oynamayı denedin mi TB deki yorumlarda adamlar kopyayla oynanıyor dedi ben girdim serverları gördü ama bağlanmadı

bi olsa şu multi işi süper olacak online da çok zevkli oluyodur kesin

• Millet çatır çatır oynuyor ben kuramadım bile.
    Bir yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 4 Mart 2006; 0:14:29 >
  • netür bi hata veriyo ? ScreenShot gönderirimisin.
  • Arkadaş crashday.exe'ye çift tıklayınca yani çalıştırmaya kalkınca resimdeki gibi bir hata verip kapanıyor.

http://img364.imageshack.us/img364/655/18qn.jpg

Çalıştırırsam iyi olacak bir dünya indirmeye uğraştık.

Üç parça rar geldi.Bu rar'ların içinden zipler çıktı.En sonunda hepsi oyunun dosyalarını oluşturdu.Direk kurmuş gibi klasöre çıktı.Kıreği falan çıkmadı içinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 4 Mart 2006; 1:08:32 >
  • ben format attım oyun açıldı valla..formattan önce bende tıkladığımda hiç tepki vermiyordu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: silicon

Arkadaş crashday.exe'ye çift tıklayınca yani çalıştırmaya kalkınca resimdeki gibi bir hata verip kapanıyor.

http://img364.imageshack.us/img364/655/18qn.jpg

Çalıştırırsam iyi olacak bir dünya indirmeye uğraştık.

Üç parça rar geldi.Bu rar'ların içinden zipler çıktı.En sonunda hepsi oyunun dosyalarını oluşturdu.Direk kurmuş gibi klasöre çıktı.Kıreği falan çıkmadı içinden.

Senin dosylarda bir sorun var

• Siz indirdiniz mi ?Eğer indirdiyseniz adresi alabilir miyim ?(PM ATARSANIZ İYİ OLUR.)Siz de ms-dos uygulaması çalıştırdınız mı ?Adı setup.Onu çalıştırınca dos ekranında yüzdelik sayıp işlem yapıyor.Hiç hata vermedi ama.
    Bişey eksik diyor ama....
    Ayrıca masaüstüne çıkardım klasörünü.Sonra Read Me dosyasında C:\Program Files\Atari\Crashday bu yol yazıyordu.Bende buraya taşıdım ama olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 4 Mart 2006; 2:16:13 >
  • quote:

Siz indirdiniz mi ?Eğer indirdiyseniz adresi alabilir miyim ?(PM ATARSANIZ İYİ OLUR.)Siz de ms-dos uygulaması çalıştırdınız mı ?Adı setup.Onu çalıştırınca dos ekranında yüzdelik sayıp işlem yapıyor.Hiç hata vermedi ama.

PM'den de olsa warez tarzı istek ve yardım yardım yasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Siz indirdiniz mi ?Eğer indirdiyseniz adresi alabilir miyim ?(PM ATARSANIZ İYİ OLUR.)Siz de ms-dos uygulaması çalıştırdınız mı ?Adı setup.Onu çalıştırınca dos ekranında yüzdelik sayıp işlem yapıyor.Hiç hata vermedi ama.

Tamam linkten vazgeçtim.Siz cd'den mi yüklediniz ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Tamam linkten vazgeçtim.Siz cd'den mi yüklediniz ?

Ben netten indirdim ve yükledim hiç bir sorun yaşamadım

• Hocam çok şey istiyorum ama sana zahmet olmaz ise yüklemeyi nasıl yaptığını anlatır mısın ?Hangi işlemleri uyguladın ?Sırası ne ?Eminim eksik bir şeyler var ?
  • Bana sorunun ekran kartındanmış gibi geliyor... Verdiği hata o yönde...
  • oyunu bende çalıştıramadım, kısayoluna tıklıyorum hiçbişey olmuyo
    hata da vermiyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.