Bildirim
Crative 5+1 kurulumu lazım acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bütün ses çıkışarından ses alabilmen için ses özelliklerinden veya ses kartı programından 5.1 ya da 7.1 seçeneğini aktif hale getirmen gerekiyor.
sanırım sounun burda . daha ayrıntlı yazarsan onlara da cevap vermeye çalışırım. -
bide bildiğim kadarıyla on board ses çıkışlarında surround olarak kullanamıyosun sadece ses veriyo diye biliyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: the enemy
bütün ses çıkışarından ses alabilmen için ses özelliklerinden veya ses kartı programından 5.1 ya da 7.1 seçeneğini aktif hale getirmen gerekiyor.
sanırım sounun burda . daha ayrıntlı yazarsan onlara da cevap vermeye çalışırım.
arkadaş doğru söylüyor denetim masasından soundmax dan 5.1 i aktif et hatta ses ayarları ibaresi yine denetim masasında ordan da aynı şeyi yap ordan seslerin çıkışını kontrol de edebilirsin testler var çünkü.
quote:
Orjinalden alıntı: enis1024
bide bildiğim kadarıyla on board ses çıkışlarında surround olarak kullanamıyosun sadece ses veriyo diye biliyorum
bu arkadaş da doğru söylüyor bende de P4P800 anakart vardı 5.1 i destekliyor sözde ama sadece ses veriyor o da çok kaliteli değil woofer'a gelen ses kırık falan oluyordu ne de olsa ses kartında üç giriş/çıkış var ve sen hepsini çıkış yapıp ses sistemine bağlıyorsun, ben de gittigidiyordan ikinci el bi 5.1 ses kartı aldım hem ses kalitesi çok iyi hem de giriş ve mikrofon için hala girişlemrim mevcud :) Üstelik ses kartına 15 ytl verdim 2,5 ytl de kargoya
-
mp3 dinlerken sadece 3ünden ses gelir
logitech z-5500 hariç -
quote:
Orjinalden alıntı: ekremm_88
logitech z-5500 hariç
olur mu öyle şey senin kullandığın winamp eskidir o zaman eski sürümlerin 5.1 desteği yok ama yenilerinki var istersen windows media player veya real player ile aç bi mp3lerini basıl ses çıkıyor. -
Denetim masasına giriyorsunuz.Ordan speaker config den 5+1 olarak ayarlıyorsunuz ve sorun ortadan kalkıyor hepsinden ses gelmesi lazım. -
Birde resim atayımda daha rahat görün.Burda yuvarlak içindeki programa tıkladıktan sonra speaker cpnfig den 5+1 sekmesini tıklıyoruz ve hepsinden ses geliyor.
-
quote:
Orjinalden alıntı: horozerk
quote:
Orjinalden alıntı: ekremm_88
logitech z-5500 hariç
olur mu öyle şey senin kullandığın winamp eskidir o zaman eski sürümlerin 5.1 desteği yok ama yenilerinki var istersen windows media player veya real player ile aç bi mp3lerini basıl ses çıkıyor.
valla ben media player kullanıom hep . philips in 5+1 i vardı bnde ... realtek ten de 6 speaker ayarlıydı 3 ünden ses geliodu . sonra logitech z-5500 e geçtim stereox2 yöntemiyle arklardanda ses almaya başladım
-
sonudmax programını sil yeniden yükle. bende de aynı olay oluyor. tek ççzüm bu bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X