Şimdi Ara

Crea 37' LCD TV / Toshiba 37' LCD TV / Sharp 37' LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aranıza yeni katıldım. Forum'da bazı araştırmalar yaptım ancak istediğim bilgilerle ilgili çok spesifik sonuçlar pek bulamadım. İtiraf etmem gerekirse çok fazla inceleme fırsatım olmadı

Crea CLV37SSTH
    Toshiba 37WL66
    Sharp 37GA8E

Bu 3 modelle ilgili bilgisi olan ve özellikle kullanan arkadaşlardan bir kaç bilgi rica ediyorum.
    Eğer bu modellerin 32" olanlarını kullanıyorsanız siz de görüşlerinizi bildirin lütfen.

1) Bu TV'lerin uydu yayınlarındaki görüntü performansı nasıl?
    2) Tepki sürelerinden kaynaklanan bir sıkıntı yaşıyor musunuz? (Uydu, DVD, Playstation2 ve bilgisayar bağlantılarında.)
    3) Fiyatı ve diğer forumlarda okuduğum yorumlar itibariyle Crea gerçekten makul gözüküyor, sizce nasıl bir TV? (Marka takıntım yok !)
    4) Bu cihazların çalışma gürültüsü oluyor mu?

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Selamlar...

• 1.uydu performansını idare eder olarak niteleyebilirim.hd yayınlar başlamadan birşey diyemem.
    2.tepki süresi ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
    3.burada istemediğin kadar bilgi bulursun crea hakkında
    http://forum.donanimhaber.com/m_7788793/tm.htm
    4.hayır ses yok
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Belirttiğiniz linkteki konuyu baştan sona okudum ancak tam olarak aradığım soruların cevapları yoktu. 5 sayfa var fakat 5 sayfanın 4 sayfası tartışma olarak geçmiş zaten

Yine de hoş olan durum üyelerin, tartışma seviyesini hiç bozmadan gayet saygılı olmaları

Aslında daha fazla arkadaşımız bilgi verir diye düşündüm ancak konu pek dikkat çekmedi galiba.

LCD'deki uydu yayını görüntülerini plazmalarla karşılaştırınca yorumunuz nasıl olur?
    Şu klasik kayan altyazıların okunamaması ve maçlardaki seyir keyifsizliği ciddi yaşanıyor mu?

Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi good person -- 18 Kasım 2006; 23:43:48 >

• dostum inan bana çok problem yaşamıyorum.şu anda bir yandan tv8 de inter-reggina maçını izliyorum alttanda diğer maçların skorları akıyor.tv na mesafem 50-75 cm yandan,problem yok rahat bir şekilde okuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.