ya arkadaşlar ben crea a9 alacağım ama bazı sorularım var.ya arkadaşlar bunun usb girişi üstünde mi?Sonra dışarıya es veriyor mu?Sonra driver yüklemek istiyormu bilgisayara, şarjı nasıl doluyor.Bluetooth kısmı ne işe yarıyor.Daha sonra başka hangi tür video oynatıyor?Alanınız varmı söyleyin düşünüyorum almayı.Şimdiden teşekkürler...
buraya bişeler yazmışlar. ama bakmış da olabilirsin bunlara. karşıdan gayet karizmatik bi alet gibi duruo.
-23 saat kesintisiz müzik -Ses, SRS WOW 3D efekt (gayet güzel) -Radyodan kayıt, ses kaydı, line-in kaydı -250K renkli TFT LCD ekran
göze batan özellikler. film de izlenir bunda tahminim. ama şahsen daha detaylı bilgim yok bu alet için.
quote:
Orjinalden alıntı: stop26
ya arkadaşlar ben crea a9 alacağım ama bazı sorularım var.ya arkadaşlar bunun usb girişi üstünde mi?Sonra dışarıya es veriyor mu?Sonra driver yüklemek istiyormu bilgisayara, şarjı nasıl doluyor.Bluetooth kısmı ne işe yarıyor.Daha sonra başka hangi tür video oynatıyor?Alanınız varmı söyleyin düşünüyorum almayı.Şimdiden teşekkürler...
bununla ilgili bir topic olması lazım belki sana yardımcı olabilir