Arkadaşlar benim crea NU-4 laptop'um var.Ekran kartımın ve ramim yüksek olmasına rağmen bütün oyunlar yavaş çalışıo her şeyi denedim ama yinede yavaş sadece bazı eski oyunları hızlı çalıştırıo swat 3 fln ama sistemimin yetmesine rağmen yeni oyunları çok yavaş çalıştırıo sizce neden olabilir?
sistem özelliklerim: Sabit Disk 80 GB - 5400 RPM - SATA Çekirdek Intel İşlemci Intel Celeron 1.86 GHz Bellek 1 GB DDR2 Ekran kartı 256 MB vga
dostum benimkide vestel 2.00ghz çift işlemci 2gb ram 64 ekran kartı var oyun konusunda iyi değil
sen o ekran kartını 512mb yapsanda pek bişey değişmez işlemcin hem zayıf hemde celeron ram çağımızın oyunlarına göre düşük
:(
başka bi arkadaşında bilgisayarında aynı sorun var oda benim laptopla aynı ama o işlemcisini değiştirdi bozuldu die daha yükseğini taktırdı ama yinede hala yavaş çalışıo anlamadığım bi sorun var galiba laptop da çözümü olan arkadaşlar lütfen yazın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme