crea iyidir alın o televizyonu ben aldım çok güzel
quote:
Orjinalden alıntı: kazancı70 crea iyidir alın o televizyonu ben aldım çok güzel
Yukarıda Crea'yı haksız yere eleştiren mesaj gibi, bu "dayanaksız şekilde öven" mesaj da doğru değil ve kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor.
Çok güzel de, neyi güzel ?
- Kasa dizaynı mı güzel, ... görüntü kaynakları ile aldığınız görüntü mü güzel ? - Hangi görüntü kaynağı ile deneme yaptınız, hangi marka model ile kıyasladınız ? - Beğendiğiniz özellikleri nelerdir, ne gibi avantajları var ?
gibi konularda bilgi vermeden söylenenler, ancak "ben aldım, onun için övmek durumundayım" psikolojisi ile açıklanır herhalde.
4 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım f/p açısından iyi bir marka
quote:
Orijinalden alıntı: fevkaladeninfeyki
4 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım f/p açısından iyi bir marka
Bugün 11/12/2011 iyi günler
bugün ayın kaçı olduğu önemli değil yada saatin kaç olduğu şu anda 1 saat 37 dakikadır crea servisine ulaşmaya çalışıyorum geçen hafta servis talebinde bulunmuştum hala gelmediler konu o değil televizyon izlerken sabah lcd duvara asılı ve ani bir hamle ile ulaşamasaydım param parça olacaktı asılı olduğu yerden menteşeleri koptu hiçbirşey yokken depremmi oluyor dedim şimdi ise servise ulaşmaya çalışıyorum ama malesef bundan sonra değil crea ne olduğu belli olmayan mallara 3 kuruş kap edecem diye para verirsem tüm donanım haberciler öpsün beni:) malesef boşuna heveslenmeyin asla sokmam ve eşime dostumada aldırmamak için elimden geleni yapıcam birazdan crea servislerinden birileri beni eleştirecek sen şanssızsız sana denk gelmiş diye iki saattir arıyorum ulaşamadım servis gelecek gelmedi hepsini boşver durup dururken tv duvardan düşermi hadi altında oğlum olsaydı ne olacaktı yok böyle bir rezillik...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme