Şimdi Ara

crea markası nasıl sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar crea diye bir marka var. kullananınız varmı varsa memnunmusunuz.hangi ülkenin malı. fiyatları çok uygun almayı düşünüyorum.http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=ESTC7pAScEqT4leaTNwS9A http://www.gold.com.tr/Product.asp?CATEGORY=55&MARK=CREA şimdiden yardımlarınız için teşşekkürler.

• buradan bilgi alabilirsiniz bolca

donanımhaber forum
    CREA 32' LCD İNCELEMEM,FOTOĞRAFLI » Sayfa 1 - 3
    http://forum.donanimhaber.com/m_9382428/tm.htm

ayrıca buradan;

donanımhaber forum
    CREA LCD TV » Sayfa 1 - 21
    http://forum.donanimhaber.com/m_7788793/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 9 Ekim 2006; 9:29:04 >

• ewdeki lcd'min markası :)
  • crea dan pekı memnunmusun? ve hangı ulkenın malı?
  • türk malı
  • quote:

Orjinalden alıntı: erçetinkennan

türk malı

yanlış, türk montajı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani bizim hazırcılığımızın bir ürünü
    lego yapıyoruz
  • türk montajı olduğunu öğrendiğimde epey şaşırmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLLaS

türk montajı olduğunu öğrendiğimde epey şaşırmıştım

neden?
  • Crea = Düşük Kalite :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Boldpilot84

Crea = Düşük Kalite :)

o zaman bir soru da size
    neden?
  • bi soruda benden ozaman kaliteli bi yanı nedir ? Panelimi ? malzeme kalitesimi ? işçiliğimi ? görüntü kalitesimi ? Yoksa Lisans almadan basılan HD Ready Logolarımı ? Teknik Servisimi ? Geçmiş Servisimi ? Müşteri Memnuniyetimi ? Güvenilirliğimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boldpilot84 -- 24 Ekim 2006; 11:30:30 >
  • o zaman cevaplar:
    panel
    malzeme kalitesi
    işçilik
    görüntü kalitesi
    lisans alınmadan basılan hd ready logosu: bu konu biraz karışık.benimde kafamı karıştıran bu konu hakkında endişelerimi ve görüşlerimi başka topiclerde yazmıştım zaten
    teknik servis
    geçmiş servisi:ne demek istediğinizi anlayamadım
    müşteri memnuniyeti
    güvenilirlik:şu heady ready işi biraz kafamı karıştırdı.
    ürünün kullanıcısı olarak benim görüşlerim bunlar dostum.direk crea "dandik" demek pek doğru değil bence.
    hayırlı bayramlar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 24 Ekim 2006; 20:06:00 >

• Cevap yazmadan geçemeyeceğim, bu kadar puanını neye göre verdiniz Allah aşkına !

Hadi görüntüyü beğendiniz diyelim, teknik servis de sorduğunuz sorulara güzel cevaplar verdi, yardımcı oldu diyelim; onları anladık.

Ama panel, işçilik, malzeme gibi özellikleri nasıl değerlendiriyorsunuz, o ilginç !
    Bir nebze panel LG diyeceksiniz, öncelikle Vestel'in dahi panelinin LG olduğunu söyleyerek, Mercedes'in A serisi de olduğunu S serisi de olduğunu hatırlatmaya gerek yok diyeceğim. Zaten, işçilik ve malzeme kalitesinin de son kullanıcı tarafından değerlendirilebileceğine inanmıyorum; çünkü kıyaslama yapmak için elde yeterince bilgi yok.
  • üzgünüm bayım sizinle tekrar polemiğe girmeyeceğim,bu benim görüşüm
    hayırlı bayramlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 25 Ekim 2006; 22:42:48 >
  • quote:

güvenilirlik:şu heady ready işi biraz kafamı karıştırdı.

bu madde epeyce netleştiğine göre şöyle düzeltmek istiyorum:
    şimdilik sınıfta kaldı
  • afedersiniz ama çok kötü bi tv ...bir şansızlığıda izlediğim yerde Samsung tv nin yqanına koymuşlar..le serisinin.tam felaketti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: medimax

afedersiniz ama çok kötü bi tv ...bir şansızlığıda izlediğim yerde Samsung tv nin yqanına koymuşlar..le serisinin.tam felaketti.

eee insaf tv yi samsung le... ile mi karşılaştırdın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: medimax
    afedersiniz ama çok kötü bi tv ...bir şansızlığıda izlediğim yerde Samsung tv nin yqanına koymuşlar..le serisinin.tam felaketti.

Bu yorumun içeriği belirsiz.
    "Tv'lerde hangi bağlantı ile hangi görüntü gösterildiği" konusunda bilgi vermeniz gerekir.

Bunun haricinde, sadece bir mağazada izlediğiniz görüntü belirleyici olmaz. Belki de Crea Lcd Tv'ye bağlanan kablo sorunluydu.
    Belki de mağaza elinde Samsung Lcd Tv fazlası olduğu için, en iyi bağlantıyı ona yaptılar (kaynaktan, doğrudan bağlantı vs.)

Tabi ki Samsung ile Crea Lcd Tv arasında fark olması beklenir; ancak siz öyle belirsiz anlatmışsınız ki, gören de HD görüntüleri bile normal tv kalitesinde gösteriyor sanır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.