Şimdi Ara

creative 4-1 in 2 sinden ses gelmio yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
21.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dediklerinizin hiçbiri olmuyor. Ne 8+1 ne de 4+1. Mecburen ses kartı almamız gerekecek onboard işe yaramıyor.
  • arkadaşlar bende de aynı sorun vardı. Siyah kabloları devre dısı bırakın. Yai ne pcde ne de sub!da takılı olmasın. Sadece yeşil kablo takılı olsun. sorun çözülüyo. Tabi ses kartının da onu kaldırması önemli.
  • çözüm bulamayan olursa ayarlardan çevre:oda yapmayı denesin. Ne alaka demeyin işe yarıyor.
  • kardeş bende 4+1 creative var o sorunla karşılaşmamak için bu kabloyu kullanıyorum ve bütün kolonlar çalısıyo..

creative 4-1 in 2 sinden ses gelmio yardım
  • Bende de aynı sorun var. Ama benim sistem değişik normal 2 + 1 sistemime 2 tane daha creative aldım. 2+1 ses sistemim masanın üstünde.Diğer 2lisinide arka duvarda yere koydum.Fakat arka ikili internet videolarında ses vermiyor.

SES EFEKTİNİ ''ODA'' yapınca düzeliyor ama ona düzelme diyenin aklını karışlarım yani:) çok saçma ses çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzuluklu54

kardeş bende 4+1 creative var o sorunla karşılaşmamak için bu kabloyu kullanıyorum ve bütün kolonlar çalısıyo..

creative 4-1 in 2 sinden ses gelmio yardım

böyle yapınca da heryerden ayni ses gelmiyor mu ya??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensitive55 -- 30 Mayıs 2012; 19:11:26 >
  • Çözüm:Denetim masası ses ayarları 5+1 seçiniz işlem tamam.
  • ordan olmuyo kardeş bu dediğim gibi kabloyu kullan sorun çözülüyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.