Şimdi Ara

creative 4-1 in 2 sinden ses gelmio yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
21.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• o sorun bende de var yaaa bende deli olacamda yanlız ses kartından ayar yaparsan çalıyor yanlız ses biraz bozuyor
    ben kullanmıyorum...
  • belki kablosunu takmamışındır..müzik dinlerken mi gelmiyor?
  • Arkadaşlar bendede var 5+1 creative 2tanesinden ses geliyor diğer 3tanesi boşa hiçbir şey anlamadım nasıl olacak ya...
  • Ewt ya arkadaslar creative 4.1i receiver a taktıgımda sadece 2 tanesinden ses geliyo. Laptopta muzik dinlerken hepsinden ses geliyo nası isse
    quote:

Orjinalden alıntı: By_C@BB@R

Arkadaşlar bendede var 5+1 creative 2tanesinden ses geliyor diğer 3tanesi boşa hiçbir şey anlamadım nasıl olacak ya...
  • arkadaşlar Creativede şöyle bir durum var. Eğer sadece yeşil kabloyu takarsanız 4'ünden de ses gelecektir. siyah kabloyuda takarsanız ses kartının ayarlarından surround kanalları açmanız gerekiyo. Ama hiç uğraşmayın sadece yeşil kabloyu takın sorununuz çözülecektir.
  • Benim de ASUS P5B Deluxe ile 4uydu ve 1 subwoofer dan oluşan ses sistemimde sorun var.
    Yeşil ile siyah çıkışı beraber kullanmalıyım galiba ama bunu nasıl yapıcam? Sub daki ses girişi 2 li tek kablo kullanıyorum. 2. bir kablo mu kullanmalıyım yoksa 2. bir 2>1 e dönüştürücü mü? Teşekkür ederim.

edit:resim ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasiKa -- 18 Haziran 2007; 22:33:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakuza283

arkadaşlar Creativede şöyle bir durum var. Eğer sadece yeşil kabloyu takarsanız 4'ünden de ses gelecektir. siyah kabloyuda takarsanız ses kartının ayarlarından surround kanalları açmanız gerekiyo. Ama hiç uğraşmayın sadece yeşil kabloyu takın sorununuz çözülecektir.

doğru. dördündende ses geliyor ama hepsinden aynı ses geliyor.
  • arkadaşlar bendede aynı sorun war creative 4.1 m4500 modeli var ve şöyle bir problemim var:

yeşil çıkışı laptop hoparlör çıkışına taktıgımda sadece ön iki
    siyah çıkışı taktıgımda ise sadece arka iki çalışıyor

denetim masasından ayarlar yyaptim ve ses sistemi olarak 4.1 olmadigi için surround ses hoparlörlerini sectim ayrıca winamp üzerinden bişiler aktivite ettim ama olmadı

acaba sorun ne olabilir ?
  • ya her iki çıkışıda takman gerekiyor bu nedir ya?
    hiç mi bilginiz yok? surround için , ayarların yanı sıra ses kartınızın bunu desteklemeside gerek çoklayıcı ile bu sorunu halledebilirsin..
  • arkadaşlar ben de bu konudan sorunluyum. çok pişmanm açıkçası! bu konuda bilgisi olanlar sorunu halledenler varsa paylaşırlarsa sevinirim...
  • mrb arkadaşalar bende dün creative m4500 4+1 speaker aldım sistemi kurdum amaiki uydudan ses geliyor 2 uydudan ses gelmiyor lütfen yardımmmmmmmm.
    teşşekürler..........
  • Arkadaşlar kafanıza takmayın kolayı var

Denetim masasından "Ses Efekti ve Ses Aygıtları>Gelişmiş" kısmından ayarlayabilirsiniz, Örneğin; 5+1 kullanıyosanız " 5.1 surround ses hoparlörü" nü seçeceksiniz...
  • dostum yardımın için teşekkürler fakat bunu vistada nasil yapacaz bide onu sölersen sevinirim?
  • arkadaslar bendede 4+1 var 2 sınden ses glmmıyor ses kartı ondord ama 5+1 desteklıyor sorunu nasıl cozerım
  • 1.denetim masasından.ayrıca ses kartınızın ekolayzır ayarı yapmak icin programı vardır onun içinden 5+1 6+1 diye secebilirsiniz.
    bu yollarla yapıyoruz biz.herhangi aparata gerek yok
  • Bende de 4400'ü ilk taktığımda olmuştu. Ses kartının ayarlarından. 4ch seçiliyken ikisinde ses geliyordu. 8ch speaker seçtim hepsinden ses geliyor

• bu konuda kimseye kulak asma.dediklerimi yap yeter.
    önce
    başlat / ayarlar / denetim masası / ses konuşma ve müzik aygıtları / hoparlör ayarlarını değiştirin / gelişmiş (burdan 4+1 i seç) ve uygula de
    1. aşama tamamdır
    2, aşama
    başlat / ayarlar / denetim masası / ses konuşma ve müzik aygıtları/sound effect manager / speaker configuratıon (burda 4 mode chanalle seç
    hepsi bu kadar
    teşekkür etmeyi unutma:)))
  • biz bi arkadaşa yapmıştık creative 'in ayarlarında bi ayarı yapınca bide bass reduction mı neydi onu açınca hepsinde ses geliyodu
    bunu yapıp hatırlayan varsa yazıversin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty89 -- 31 Mayıs 2012; 1:11:28 >
  • arkadaşlar bu sorun bendede vardı, az önce hallettim, subwoofer'ın arkasındaki 4 girişede hoparlörlerinizi takın, sonra kasanın arkasına yeşil olan yere yeşil girişi, gri olan yerede siyah girişi takın, benimkilerin 4üde şuan çalışıyor, yaptıklarınzn hiçbirinden olumlu yanıt almamışsanız bi şansızı deneyin derim (:
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.