Şimdi Ara

Creative 4400 kurulum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "olmayacağını düşünmen normal" neden normal anlayamadım. saedece yeşil kabloyu bağlayarak 4 uydudanda ses gelmez kardeş. Dijital bağlantımı bu adı üstünde analog!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

"olmayacağını düşünmen normal" neden normal anlayamadım. saedece yeşil kabloyu bağlayarak 4 uydudanda ses gelmez kardeş. Dijital bağlantımı bu adı üstünde analog!

bende öyle düşünmüştüm o yüzden, mantıklı gelmiyor çünkü. hala ısrarla 4 uydudanda ses gelmez demenizi anlayamıyorum. deneyince arkadaşlar zaten ses geldiğini yazacaklar buraya.
  • peki kardeş umarım ben yanılmış olurumda arkadaşlarda sende rahatlarsın. Heyecanla bekliyorum sonuçları
    quote:

Orjinalden alıntı: öz gür

quote:

"olmayacağını düşünmen normal" neden normal anlayamadım. saedece yeşil kabloyu bağlayarak 4 uydudanda ses gelmez kardeş. Dijital bağlantımı bu adı üstünde analog!

bende öyle düşünmüştüm o yüzden, mantıklı gelmiyor çünkü. hala ısrarla 4 uydudanda ses gelmez demenizi anlayamıyorum. deneyince arkadaşlar zaten ses geldiğini yazacaklar buraya.

• quote:

peki kardeş umarım ben yanılmış olurumda arkadaşlarda sende rahatlarsın. Heyecanla bekliyorum sonuçları
    quote:

quote:

yukarıda arkadaşın denemesinde 4 hoparlörden ses gelmemesinin sebebi siyah kablonun suba takılı olmasından kaynaklanıyor çıkınca ses gelir.

• @öz gür kadeşim polemiye girmeye gerek yok ben tek kablo ile olmaz diyorum sadece ön uydulardn alır sesi diyorum sense olur diyorsun. Tamam arkadaş denesin sonucu yazsın buraya. Ben olmaz diyorum ama yanlışta biliyor olabilme ihtimalinide sunuyorum. Ben ısrar etmiyorum sen ısrar ediyorsun!!!!!
  • quote:

@öz gür kadeşim polemiye girmeye gerek yok ben tek kablo ile olmaz diyorum sadece ön uydulardn alır sesi diyorum sense olur diyorsun. Tamam arkadaş denesin sonucu yazsın buraya. Ben olmaz diyorum ama yanlışta biliyor olabilme ihtimalinide sunuyorum. Ben ısrar etmiyorum sen ısrar ediyorsun!!!!!

sinan kardeş polemiğe girmeyi bende istemem. ama olur dediğim şey konusunda neden olmaz dediğinizi anlamıyorum. ısrar etmemin sebebi bir süre bu şekilde kullandım, şu anda sistemi verdiğim arkadaş bu şekilde kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öz gür -- 25 Haziran 2006; 2:10:20 >
  • Kardeş tamam bende diyorumki oluyorsa gerçekten çok ilginç sonucta iki tane jack olmasının sebebi ön ve arka uydular için ayrı ayrı ses aktarmak için olan kablodur. Sub içinde sadece yeşil kablodan gelen sesi bünyesinde sentezleyip arkalarada yolluyorsa bilemem ki 4400 de böle bişi yoktu diye biliyorum 1.5 sene kullandım bende çünkü ve mp3 çalara veya bi başka alete bağlamadığımda illaki o küçük aparatı kullanmak zorundaydım. Senin dediğin gibi sadece yeşili bağlayarak arkalardan da ses geldiğini görmedim. Tekrar deiyorum eğer yanlışım varsa off ola kardeş. Ben böyle biliyorum...
    quote:

quote:

@öz gür kadeşim polemiye girmeye gerek yok ben tek kablo ile olmaz diyorum sadece ön uydulardn alır sesi diyorum sense olur diyorsun. Tamam arkadaş denesin sonucu yazsın buraya. Ben olmaz diyorum ama yanlışta biliyor olabilme ihtimalinide sunuyorum. Ben ısrar etmiyorum sen ısrar ediyorsun!!!!!

sinan kardeş polemiğe girmeyi bende istemem, ama olur dediğim şey konusunda neden olmaz dediğinizi anlamıyorum. ısrar etmemin sebebi bir süre bu şekilde kullandım, şu anda sistemi verdiğim arkadaş bu şekilde kullanıyor.

• quote:

Kardeş tamam bende diyorumki oluyorsa gerçekten çok ilginç sonucta iki tane jack olmasının sebebi ön ve arka uydular için ayrı ayrı ses aktarmak için olan kablodur. Sub içinde sadece yeşil kablodan gelen sesi bünyesinde sentezleyip arkalarada yolluyorsa bilemem ki 4400 de böle bişi yoktu diye biliyorum 1.5 sene kullandım bende çünkü ve mp3 çalara veya bi başka alete bağlamadığımda illaki o küçük aparatı kullanmak zorundaydım. Senin dediğin gibi sadece yeşili bağlayarak arkalardan da ses geldiğini görmedim. Tekrar deiyorum eğer yanlışım varsa off ola kardeş. Ben böyle biliyorum...
    quote:

quote:

sinan kardeş polemiğe girmeyi bende istemem, ama olur dediğim şey konusunda neden olmaz dediğinizi anlamıyorum. ısrar etmemin sebebi bir süre bu şekilde kullandım, şu anda sistemi verdiğim arkadaş bu şekilde kullanıyor.

peki bekliyelim o zaman, arkadaş dener bizi bilgilendirir.

• denemiş ve bilgilendirmiş zaten kardeş

http://forum.donanimhaber.com/m_7758088/tm.htm
    quote:

quote:

Kardeş tamam bende diyorumki oluyorsa gerçekten çok ilginç sonucta iki tane jack olmasının sebebi ön ve arka uydular için ayrı ayrı ses aktarmak için olan kablodur. Sub içinde sadece yeşil kablodan gelen sesi bünyesinde sentezleyip arkalarada yolluyorsa bilemem ki 4400 de böle bişi yoktu diye biliyorum 1.5 sene kullandım bende çünkü ve mp3 çalara veya bi başka alete bağlamadığımda illaki o küçük aparatı kullanmak zorundaydım. Senin dediğin gibi sadece yeşili bağlayarak arkalardan da ses geldiğini görmedim. Tekrar deiyorum eğer yanlışım varsa off ola kardeş. Ben böyle biliyorum...
    quote:

quote:

peki bekliyelim o zaman, arkadaş dener bizi bilgilendirir.

• Abiler ben bu son mesajları görmemişim yaw..

Özgür kardeş dediğin oldu bea..

Sinancım ben bu yazıları yeni gördüm... wooferın ucundaki siyahı sökmüyorum o yüzden diğer uc boarda gidecek die eleman arka uyduları boarda bırakıyo, ama wooferdan siyah ucu sökünceeleman dio ki lan bu kabloları bağlamadı arkaları kullanamıcak en iyisi ben önün bağlantısından arkayada vereyim diyor... Sanırım şu halde yani tek bağlantıyla 4'lü çalışıyorken stereo ses geliyor ... aynı dönüştürücü gibi..

Çok teşekkürler.. İyi geceler..

Bunu nasıl anlarız ? yani stereo mu değilmi gelen ses bu nasıl anlaşılır ?
  • ee bu durumda @ör gür kardeşe bi özür borçluyum galiba. gözün aydın kardeş streo olup olmadığını anlamak için ki streo kesin bazı programlardan yararlanabilirsin ben sana msn ile atarım....
    quote:

Orjinalden alıntı: escape_

Abiler ben bu son mesajları görmemişim yaw..

Sinancım ben bu yazıları yeni gördüm... wooferın ucundaki siyahı sökmüyorum o yüzden diğer uc boarda gidecek die eleman arka uyduları boarda bırakıyo, ama wooferdan siyah ucu sökünceeleman dio ki lan bu kabloları bağlamadı arkaları kullanamıcak en iyisi ben önün bağlantısından arkayada vereyim diyor... Sanırım şu halde yani tek bağlantıyla 4'lü çalışıyorken stereo ses geliyor ... aynı dönüştürücü gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_54 -- 25 Haziran 2006; 2:23:17 >

• quote:

sinan arkadaşın verdiği linkte olmadı demişsiniz msn ile anlatmak için pm atıyordumki sorun çözülmüz.

• Ya hakkaten bu çok ilginç bişey ama sanırım sebebi wooferın içerisindeki jak a yerleştirilmiş bir anahtar... yani jak takılı iken arka hoparlörlere ön hoparlörler müdahale etmiyor... eğer jack takılı değilse anahtar açılıyor (veya kapanıyor , devreye göre) ve öne giden ses arkadakilere de dağıtılıyor... It just like the "dönüştürücü". ikinizde çok Sağolun... Kolaygelsin...
  • valla kardeş kusura bakma. you win yani
    quote:

quote:

sinan arkadaşın verdiği linkte olmadı demişsiniz msn ile anlatmak için pm atıyordumki sorun çözülmüz.

• quote:

ee bu durumda @ör gür kardeşe bi özür borçluyum galiba. gözün aydın kardeş streo olup olmadığını anlamak için ki streo kesin bazı programlardan yararlanabilirsin ben sana msn ile atarım....
    quote:

yok kardeş olurmu öyle şey özür borçlu değilsiniz. sağlıcakla kalın.

• aynen öyle sanırım kardeş. benimde aklıma o geldi. Jack takılı değilse tek kaynaktan gelen sesi sentezleyip dağıtıyor!
    quote:

Ya hakkaten bu çok ilginç bişey ama sanırım sebebi wooferın içerisindeki jak a yerleştirilmiş bir anahtar... yani jak takılı iken arka hoparlörlere ön hoparlörler müdahale etmiyor... eğer jack takılı değilse anahtar açılıyor (veya kapanıyor , devreye göre) ve öne giden ses arkadakilere de dağıtılıyor... It just like the "dönüştürücü". ikinizde çok Sağolun... Kolaygelsin...
  • Sinan babacım, seni bu arada forumun centilmeni ve mert , delikanlı insanı seçtim haberin olsun...

Ya sen şu doğum günü konusunda ciddi miydin..

Şaka şaka... aklına gelmesi bile yeter...

Şimdi bu postu konuyla bağlayayım, konuyla alakasız mesaj atmak yakışık almaz demi...

Evet @mutant kardeş, sende problemini bu şekilde halledersin.. kolay gelsin...
  • valla doğum günün bu kadar erken olmayadı düşünürdük manyak borca girdim bende seneye belki der, sizlere ii gelere diler ben yatarım. Yarın yogun bi gün beni bekliyor her ne kadar pazar olsada ekmek parası işte... kalın salıcakla
    quote:

Sinan babacım, seni bu arada forumun centilmeni ve mert , delikanlı insanı seçtim haberin olsun...

Ya sen şu doğum günü konusunda ciddi miydin..

Şaka şaka... aklına gelmesi bile yeter...

Şimdi bu postu konuyla bağlayayım, konuyla alakasız mesaj atmak yakışık almaz demi...

Evet @mutant kardeş, sende problemini bu şekilde halledersin.. kolay gelsin...

• sorun çözülmüş galiba vatana milleta hayırlı uğurlu olsun,umarım bende de olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.