Şimdi Ara

creative 5.1 5800 + Creative Digital Music LX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 5.1 5800 hoparlör seti aldim, laptopum icin birde Digital Music LX USB almayi düşünüyorum ama bunun çıkışları şöle
    Ses çıkışları:

Line Out (altın kaplamalı, RCA çift)
    Line/Kulaklık çıkışı (altın kaplamalı, 1/8" - 3.5mm)
    Optik S/PDIF çıkışı

bendeki hoparlörün 3 girişi var rear, front, center/subwoofer

nasil bi baglanti yapilcak bunlara.. creative e mail attim şöle bişi sölediler
    You are able to use the USB
    Sound Blaster Digital Music LX with the speaker system and notebook.
    The Inspire 5.1 5800 is bundled with a 3 way stereo cable [Green, Black
    and Orange] which is able to connect between Inspire 5.1 5800 and USB
    Sound Blaster Digital Music LX.

napicam yardim edin:( decoderlar da çok pahali, dekoder almam gerekiosa nie bu ürünün üzerinde 5.1 ses karti desteklior yazior.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DannyZ -- 17 Aralık 2006; 19:00:47 >

• hocam ses kartınıza ve almak istediginiz sisteme google dan baktım...ses kartı zaten 5+1 i destekliyor..ses kartı için grafiklerde arama yaparsanız zaten 4 adet giriş oldugunu göreceksiniz..hatta ses kartında ki o girişlerde yeşil siyah turuncu ve mavi renklerde ... yani bağlanabilir...5+1 ses almak için sadece renkleri birbirleri ile buluşturacaksınız...zaten kırietif ' in kendi sitesinde de "Gerçek 5.1 çevresel sesi yaşayın" diye bir ibare kullanılmış...

bu arada siz ürünü analog bağlamak istiyorsunuz değilmi ???
    zaten elinizdekiler ile dijital bağlantıya imkan yok...dediğiniz gibi dekodere ihtiyacınız var...saygılar
  • Digital Music LX USB
    Bu durumda lx değil nx almanız lazım. yada bir dekoder ilave almanız buda pek mantıklı değil. Laptopa bisürü ek çihaz bi sürü kablo

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=219&productid=bd13976

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=219&productId=bd45562

quote:

bendeki hoparlörün 3 girişi var rear, front, center/subwoofer

bunların ikiside olur ikisininde o üç girişe uygun çıkışı var.

• x-fi extreme music ses kartımın driverını yükleyemiyorm..çizilmiş..herşeyini yükledim bi driver da hata veriyor..sistemden bakınca sarı ok var..ne yapıcam..ses gelmiyor
  •  creative 5.1 5800 + Creative Digital Music LX

Arkadaslar, bu resimde kartin cikislari gozukuyor. 2 tane Line out icin, 2 tane de line in icin giris var,
    ayrica bu giris tipleri muzik seti hoparlörleri gibi, benm hoparlörlerin kablolari sekildeki gibi, normal PC hoparlör kablosu
     creative 5.1 5800 + Creative Digital Music LX

son bisi soylerseniz olup olmayacagini yada bu kablolari nerelere takacagimi. Hemen almak ve 5.1 keyfini ben de yasamk istiyorum. Luffen

• olmayacak yapılamayacak bir bağlantıyı size nasıl yapmanızı önerelim ?

5.1 değil streo bağlantı istersen o olur onun için bu usb kartı almana da gerek yok ki ?
    zaten o resimdeki yeşil jacki laptopun kulaklık çıkışına tak bitti.
    tabi (pardon) kabahat sende değil o usb ses kartını utanmadan 5.1 diye satan creative de
    madem 5.1 diyorsun bari ilanlarda (harici decoder ile 5.1 olur) diye bir yazı ekle ürünede insanların kafası karışmasın.
    tabi harici decoderle yapınca oyunlarda 5.1 olmaz ancak filmlerde 5.1 olur. bilgi için en alttaki linki okuyun

arkadaş sendeki 5800 ile ancak yukarıdaki cevabımda linkini verdiğim ürünler 5.1 çalışır.
    yada normal bilgisayara takılan live 5.1 ve üzeri ses kartları ile onboard 5.1 multikanal ses çıkışı olan ses kartları.
    bunun dışında çözüm aramasan daha iyi olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_10634368/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.