Şimdi Ara

Creative 5+1 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende creative 5+1 ses sitemi var ve ses kartımda creative 5.1 sound blaster fakat surround hoparlorlerın sesleri çok kısık geliyo.yani mesela film izlerken fln arada efek sesleri aralarda gelir ya bende öyle değil ses sürekli geliyo hem film izlerken hem müzik dinlerken ama çok kısık geliyo kulağıma dayamadığım sürece belli olmuyo.ayrıca ses ayarları bölümünde de left rıght gibi bölümler yok sadece wawe mıdı line-ın ve auixilliary bölümleri var..ben her hoparlorden eşit ses gelsin istiyorum.tüm ayarları denedim ama beceremedim
    lütfen yardımcı olun

• yok mu cevap verecek biri
  • bende creative inspire 4400 4ç1 ve sound blaster live digital ses kartı kullanıyorum. sürücüleri problemli güncel sürücüde üretmiyor. ama kx driver projesi var.http://kxproject.lugosoft.com/down.php 5.1 düzgün çalışır ve bariz şekilde ses kalitesi arttırıyor (efsane değil kart belleğini sistem belleği ile destekliyor ve çeşitli düzeltmeler yapıyor) türkçe desteği var. ayrıca platinum serisi kartların soundfont ları ve vst pluginlerini kujllanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

bende creative inspire 4400 4ç1 ve sound blaster live digital ses kartı kullanıyorum. sürücüleri problemli güncel sürücüde üretmiyor. ama kx driver projesi var.http://kxproject.lugosoft.com/down.php 5.1 düzgün çalışır ve bariz şekilde ses kalitesi arttırıyor (efsane değil kart belleğini sistem belleği ile destekliyor ve çeşitli düzeltmeler yapıyor) türkçe desteği var. ayrıca platinum serisi kartların soundfont ları ve vst pluginlerini kujllanabilirsin.

bende 4400 ü ve aynı ses kartını kullanıyorum sürücülerin günceli yok evet ama ben pek sorun yaşamadım kendi kendine kapandığı oluyo ama arada virüstendir sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: MOPAR

quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

bende creative inspire 4400 4ç1 ve sound blaster live digital ses kartı kullanıyorum. sürücüleri problemli güncel sürücüde üretmiyor. ama kx driver projesi var.http://kxproject.lugosoft.com/down.php 5.1 düzgün çalışır ve bariz şekilde ses kalitesi arttırıyor (efsane değil kart belleğini sistem belleği ile destekliyor ve çeşitli düzeltmeler yapıyor) türkçe desteği var. ayrıca platinum serisi kartların soundfont ları ve vst pluginlerini kujllanabilirsin.

bende 4400 ü ve aynı ses kartını kullanıyorum sürücülerin günceli yok evet ama ben pek sorun yaşamadım kendi kendine kapandığı oluyo ama arada virüstendir sanırım

kx driveri mutlaka deneyin gercekten farki var. ozellikle cubase filtre ve efektlerni kullaniyorum gitardan kayit yaparken. her anlamda cok iyi

• arkadaşlar dediğiniz şeyi indirdim yükledim fakat bu yazılımı destekleyen bir aygıt bulunamadı dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: HasanTonbul

arkadaşlar dediğiniz şeyi indirdim yükledim fakat bu yazılımı destekleyen bir aygıt bulunamadı dedi

ilginc. cunku surucu tum emu10k1\ emu10k2\ca106\sb600 islemcileri destekliyor. yani butun live ve audigy serisi. 5/1 live ise islemcisi emu10k1 dir. calismasi lazim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T4 Wireless YENİ 2.1 !!!
    11 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.