Şimdi Ara

creative 5200 mü? Logitech x530 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerci arkadaslar logitech hakkında cok yorum yapıldı.Ama ben daha hala karar veremedim.creative mi? Logitech mi?Kusura bakmayın.Sayfaya giren herkes görsün ve de yoprum eklesin diye ayrı bi başlık actım.
    Biraz creative agır basıyo ama yazılanlara baktıkca logitech e dogru kayıyorum.bu kadar mı iyi logitech
    Creative fazla önerilmiyor.Creativede eksik olan ne ya da begenilmeyen tarafı ne?
    Logitech için kablolar kısa diyolar.Bu biraz kafamı karıstırıyor.Basslarda iyi ama tizlerde biraz zayıf deniliyo.Creative için de tam tersi.Bi de su var illaki de ses kartı gerekiyor mu?Ses kartı olmadan ne kadar verim alabilirim?En kısa zamanda ses sistemi alıcam da pisman olmak istemiyorum.Bu sistemleri kullanan ya da az cok bilgi sahibi olan arkadasların yorumlarını bekliyorum.İkisini karsılastırırlarsa sevinirim.Sadece bu 2 ses sistemi arasında kaldım.

creative 5200:

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=257&productid=bd24290

logitech x 530:

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=2831&productid=bd7015

Ayrı bi baslık actıgım için tekrardan kusura bakmayın.Acil karar vermem lazım.

En cok hangisi önerilirse büyük ihtimal onu alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercantd -- 19 Ocak 2007; 21:21:57 >

• ben Creative Inspire kullanıyorum,ilk aldığımda bazı tonlarda bas biraz kötü gibi geliyordu, fakat 3-4 gün sonra güzel gelmeye başladı veya bana öyle geldi, önce bu hoparlörü deneyebileceğin bir yer bulmanı tavsiye ederim.
  • x530 tabiki. creative'in eksik yanı kötü bir bass sürücüsüne sahip olması. herşeyi bitiren neden..
  • bende x530 derim nedenini öğrenmek istersen 5200 ün sub unun önündeki kapağı çıkart o zaman anlarsın ama 5200 ün tizleri x530 dan daha iyi aklında bulunsun tek eksisi yanlıs hatırlamıyosam 5200 46w rms x530 70w rms cıkısa sahıp ve x530 un sub u 25w 5200 un sub u 17w rms
  • 5200 ile x530 aynı kulvarda yarışaın bir ses sistemi değil zaten.

Bence P5800 ile x530 desesn tamam ozaman P5800 72 watt (kullanıyorum memnunum ) X530 da 70 watt.

İkisinide dinledim bendeki creative in bassları logitech deki kadar yumuşak değil bunu kabul ediyorum ama, tiz kalitesi olarak netlik ve sesdeki berraklık olarak çok güzel. Film performansı falan da iyi oyunda oynadım audigy ses kartım da var şu an için memnunum Allah nazardan saklasın

teknosada bana x530 a 185 dediler, param çok olsaydı ondan alırdım belki ama P5800 aldığımada asla pişman değilim. Zaten dinledikce ses sisteminin sesi yavaş yavaş yumuşar zamanla bunu fark edersiniz Dabi bu devrim niteliğinde olmaz gerçi ama genede bi yumuşaklık olur

• Uzun zamandır arastırıyorum arkadaslar.Bakmadıgım site okumadıgım yorum kalmadı diyebilirm.Cok inceledim.Bu sitedeki arkadasların büyük cogunlugunun da tavsiyesiyle kararımızı verdik.Gerci ben önceden pek arastırmamıstım.Ve kesin creative alırım diyodum.Soyle bi arastırınca logitech baya iyi bi sistemmiş Bunu anladm.Gecen aldım logitech x 530 u.Ses kartım 2.1 kanallıymıs.Yani tam olarak 5+1 ses alamıyorum.Simdilik 2+1 olarak kullanıyorum.Creative sound blaster almayı düsünüyorum.5.1 veya 7.1.Bu iki ses kartı arasında ses kalitesi olarak bi fark var mı.Hangisi daha iyi sizce?Yorum gelirse sevirim.Ses kartlarıyla pek ilgim yok da.Hiç olmazsa bi fikrimiz olur kanaatimizi de ona göre kullanırız.Almısken iyi bişey alayım diyorum. B i el atın arkadaslar

Logitech x 530 a gelince.İtiraf edeyim bu kadar da iyi bişey beklemiyodum.Gerci simdilik 2+1 kullanıyorum.Ama bu da yetiyor.5+1 olunca nasıl olur artık bilemiyorum.Ses kalitesi süper, ben bass ön planda olsun istiyodum biraz da o yüzden logitechte karar kıldım.Basslar müthiş.Sesler cok net.Ole sesi bozma cok acınca cızırtı gibi bişey olmuyo.Gerci ben zaten cok sesi de acamıyorum.Ses cok kısık olmasına ragmen yine wooferla birlikte basslar cok vuruyor.Bass cok ön planda oldugu için tizler o kadar cok hissedilmiyor..Ama bu da zaten benim için o kadar önemli deil.Woofer o kadar büyük bişey deil ama kücük olması da iyi olmadıgı anlamına gelmez.Basslrı cook güzel cıkarıyor.Ben simdilik cok memnunum.İyi ki de almısım diyorum.Gerci almadan önce tipini de pek begenmiyodum.Ama alınca cok hosuma gitti durusu.Kalitesi zaten belli.Duvara da monte edilebiliyor.Bu kullandıgım ilk 5+1.Daha önceleri neden kullanmamısız simdi bu sesi sinleyince kendime soruyorum.neyse bu kadar yazdık nazar degmesin.MAŞALLAH diyelim.belli mi olur..Logitech tavsiye eden arkadaslara tesekkürler...Bu bir zevk meselesi...Basslardan,yumusaklıktan hoslanıyorsanız LOGİTECH derim.

TESEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_td -- 3 Şubat 2007; 16:42:24 >

• hocam öncelikle ses sistemin hayırlı olsun

Bende aynı sistemi kullanıyorum uzun zamandır ve memnunum...yaklaşık 5 ay öncede ses kartımı değiştirdim iyicene güzel oldu. Tabi güzel oldu derken f/p oranın göre konuşuyorum..Neyse Ben Creative Audigy 7.1 24Bit aldım.. Setle gayet güzel uyum sağladılar. Sonuçta set prof bi set olmadığı için çok abartı bi ses kartına gerek duymuorm..Ses kartını ayarlarını fln da kurcalaıp tam olarak istediğim sesi yakaladım..

5.1 yada 7.1 alman farketmez. Çünkü sonuçta 5.1 kullanacaksın ve iki kartta 5.1'i destekliyor. Fakat 7.1 almak bence daha mantıklı çünkü fiyat farkı yok denecek kadar az ve ilerde belki 7.1'e geçersin kim bilir?

Bahsettiğim kart aşağıda ;

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=219&productid=bd700981

fiyatıda uygun, Audigy almanı tavsiye ederim. 24 Bit ses kalitesi ve güzel ayarlar sunuyor. Bunu takıp EQ'yuda ayarladın mı tadından yenmez bi ses elde ediliyor.

Kolay gelsin.

• LOGITECH derim bende microlab var bass zayıf tiz orta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.