Şimdi Ara

CREATİVE 5200 ün KONUMLANDIRILMASI LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar creative 5200 den en iyi şekilde performans alabilmem için sistemi nasıl yerleştirmeliyim,
    5200 kullanıcılarından cevap bekliyorum,tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxfer -- 17 Kasım 2005, 23:30:12 >

• ya aslında hop. göre farketmez.. 5200 ü benim şölw koydum ama tam olarak doru olmayabilir

sağ sol ön 1.5 metre çarprazımda

sağ sol arka 1.5 tam yanımda kulak hizamda

center monitörün üstünde

arkalar biraz daha kulak arka taarafında çarprazda olabilir sanırım
  • creative 5200 ün en iyi konumlandırması kendi kutusudur
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxfer

Arkadaşlar creative 5200 den en iyi şekilde performans alabilmem için sistemi nasıl yerleştirmeliyim,
    5200 kullanıcılarından cevap bekliyorum,tşk

slm sana 5200 ün pdf dosyasını upload ettim orda da gösteriyo 2 resim .. kafana göre takıl

Your Download-Link:

http://rapidshare.de/files/7823580/Brochure_5200.pdf.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 19 Kasım 2005, 1:54:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

creative 5200 ün en iyi konumlandırması kendi kutusudur

• quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

creative 5200 ün en iyi konumlandırması kendi kutusudur

5200 üm var ama bu da iyi espri tabi.. megaworks sesi dinlersem bu espri daha da komik gelecek bana biliyorum

yani yarama tuz basmayın
  • quote:

ve şunu unutma arkalar kulak yanında olsun mümkünse ve önlerin sesini kıs ve arkaların sesini daha çok açki surround u daha çok hhissedebilesin.. ben böle yapıyorum baslar direk kulağıma vuruyoo.. baya hoş oluyo

@Darkchild, çok yanlış bir öneride bulunmuşsun. 5.1 gerçek sesi alabilmek için gerekirse arka uydulara gelen ses biraz azaltılır, önler ve hatta en çok da center açılır. Yer olarak daha çok arka uydulara yakın oturduğumuz için arkalardan gelen seslerin önlerden gelen sesleri bastırmaması ve böylece de center'dan gelen konuşma sesinin ve yan efektlerin kolay duyulması gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

quote:

ve şunu unutma arkalar kulak yanında olsun mümkünse ve önlerin sesini kıs ve arkaların sesini daha çok açki surround u daha çok hhissedebilesin.. ben böle yapıyorum baslar direk kulağıma vuruyoo.. baya hoş oluyo

@Darkchild, çok yanlış bir öneride bulunmuşsun. 5.1 gerçek sesi alabilmek için gerekirse arka uydulara gelen ses biraz azaltılır, önler ve hatta en çok da center açılır. Yer olarak daha çok arka uydulara yakın oturduğumuz için arkalardan gelen seslerin önlerden gelen sesleri bastırmaması ve böylece de center'dan gelen konuşma sesinin ve yan efektlerin kolay duyulması gerekir.

pardon tamam sen de haklısın ama ben hoparlörlerin bana yakınlığına göre sölemiştim.. yani kendi odama göre

yani wolv. nin dediği gibi de yapsan iyi olabilir.. hoparlörlerin yakınlık ve uzaklık durumuna bak ve buna test ederek karar ver maxfer arkadaşım

• Volverin'e katılıyorum. Yahut bir dijital receiverınız varsa sorunu bu şekilde de çözebilirsiniz. Onlarda delay ayarı ve her kolon için ses düzeyi var. Daha profosyonel dijital - analog cihazlarda, örneğin bendeki Denon AVR-5805 cihaz gibi, kendi ayarı var. Kumandadan speaker konfigi var. Oturuduğunuz yerle bütün kolonlar arasındaki mesafeleri ayrı ayrı giriyorsunuz. Alet size optimum sesi ayarlıyor.
  • sağolun beyler ilginize ,
  • arkadaşlar yeni başlık açacaktım burayı gördüm buraya yazayım dedim....bende 5200 konumlandırmak istiyorum...sorum şu arka kolanlar için creativein linkteki ayaklarını burada nerde bulabilirim....yada uygun bir ayak önerebilirmisiniz.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.