Şimdi Ara

Creative A300 nasıl tamir edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Creative A300 var. Hoparlör kablosunun dip kısmında bir temassızlık vardı, artık hiç çalışmıyor. Bunun kablolamasını nasıl yapabilirim? Teknik destek jak girişlerini değiştirip denemiş fakat sonuç alamamıştı. Ben bu hoparlörun kablolamasını nasıl yapabilirim? Hangi kabloyu kullanmalıyım? Bir de bass olan büyük kısmı başka bir hoparlör ile kullanabilir miyim?

Kablonun sıkıntılı olduğu kısım ve güç giriş çıkış kısmı da görseldeki gibi, bunları komple değiştirmek mümkün mü? Creative A300 nasıl tamir edilir? 

• Elimden çok A300 geçti. Kolay olanları tamir ettim, kolay olmayanları yedek parça yaptım. Güzel hoparlördür.
    Bası başka hoparlörlerle kullanamazsınız, çünkü hem on-off fonksiyonu, hem de ses girişi ve volüm kontrolü şu anki hoparlörlerden birinde.
    İşi bilen biri bası bunlarsız kullanılacak hale getirebilir, ama çok derme-çatma olur.

En temiz seçenek kabloyu aynısıyla değiştirmek, ama aynı kablo piyasada yok.
    Hem ikili blendajlı ses kablosunu hem de birkaç tane ek damarı bünyesinde barındıran böyle bir kablonun satıldığına ben rastlamadım.

O tek kablonun yaptığı işi iki ayrı kabloya yaptırmanız gerek (bir tane ikili blendajlı ses kablosu, bir tane de sanırım 5 damarlı kablo)
    Tabi bu şekilde de orijinalliği gitmiş olur, ama yine de iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 20 Mart 2023; 12:8:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.