Çavuş
Tarihinde Katıldı
Toplam: 291 (Bu ay: 0)
356157 gün 31 dk. kaldı
İyi günler saçın her türlü vitamin ihtiyacını, bakımını vs yapabilecek saça zarar vermeyen önerebileceğiniz saç bakım ürünü var mıdır acaba? Şu an argan, çam terebentin, badem yağı karışımı vs yapıyorumda pek bir etkisini göremedim açıkçası. Fiyat fark etmez ne önerirsiniz acaba? Hepsiburada'dan baktımda dax supergro nasıldır sizce?
GTA V'de eğlence amaçlı mod önerisi
Merhaba, GTA 5 için eğlence amaçlı mod arıyorum. Bir de zombi modu istiyorum ancak yapamadım yardım edebilir misiniz?
Merhaba benim monitörüm 165 Hz HDMI kullandığım için 120 Hz fakat bir sorun ile karşılaştım. Sadece 1920x1080 de 120Hz gösteriyor ve diğer tüm çözünürlüklerde 60 veya 75 Hz oluyor bunun çözümü var mı?
Bu arada monitörü laptopa bağlıyorum.
Monster Pusat Wave ANC alınır mı?
Yeni bir müzik kulaklığı almak istiyorum ancak bütçenin de fazla olmaması gerek özellikleri hoşuma gitti alınır mı? Veya başka önerileriniz var mı?
Hatta eğer aldıktan sonra ses kalitesi ve gecikme hızı hoşuma giderse aynı zamanda oyun kulaklığı olarak da kullanmayı düşünüyorum.
Mevcut oyun kulaklığım: HyperX Cloud Stinger Core.
Ana amaç müzik.
Bal gibide bir gerçek.
Ne zaman Turkcell'in pahalılığından dem vurup farklı operatörlere kaysam her seferinde pişman oluyorum maalesef.
Vodafone'da Hat Devri Nasıl Yapılır?
Elimde Dark marka HDMI to VGA dönüştürücü mevcut. Monitörümde bir tek VGA olduğu için bu dönüştürücüye ihtiyaç duydum ve RX 6700 gibi yüksek bir karta takacağım, monitör desen de eski. Dark marka dönüştürücüler aktif bir dönüştürücü olduğu için tercih ettim ve dönüştürücü açısından en iyisi sanırım çünkü her yerde bu markanın dönüştürücüleri öneriliyor. Forumda daha önceden bu dönüştürücüyle sorun yaşayan var mı, öğrenmek isterim açıkçası.
RAM
32 GB Kingston 3200 MHz DDR4
Ekran kartı
MSI 3070 Gaming Z Trio
Yaklaşık bir haftadır sıvı soğutma olarak ASUS ROG STRIX LC II 360 modelini kullanmaktayım. Soğutma performansından oldukça mutluyum ancak biraz sesli çalıştığını fark ettim. BIOS ayarlarında fan ayarları oldukça düşükte. Sizce sorun nedir?
3500X kaça satılmalı?
Elimde 3500X var, anakartım MPG B550 Plus Gaming, ekran kartım 1660 Super. 5500'e geçiş yapmak istiyorum. Sizce kaç TL civarına satılır? İlanlar 1400-1800 değişiyor, alıcı bulabiliyorlar mı?
Ben 1500 Liraya yazıp geçeyim diyorum sizce cok mu ucuz olur?
Kulaklığı kasanın arkasındaki orta jaka takınca kulaklık sesi geliyor, aynı şekilde hoparlörü tekli takınca hoparlör sesi geliyor fakat ortaya kulaklık, sağına hoparlörü takınca hoparlör ışığı yanıyor fakat hoparlörden ses gelmiyor.
Intel sistem bozup Ryzenli sistem kurdum, Intel'de bunu çözmüştüm uzun araştırmalar sonucu ama yeni sistemimde çözemedim.
ASUS ROG STRIX B550-A Gaming
Anakartın sitesinden en son Audio sürücüsünü indirip kurdum, tüm ayarları denedim ama sonuç alamadım.
Meslek: Personel Müdürü
İlgi Alanları: SPOR, DİZİ, SİNEMA
|
Madrid, iSpanya |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 94
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.129 (Bu ay: 395)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware