Şimdi Ara

Hiç Bir Operatörün Turkcell'in hızını yakalamadığı gerçeği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne zaman Turkcell'in pahalılığından dem vurup farklı operatörlere kaysam her seferinde pişman oluyorum maalesef.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -T-U-A-N-A- -- 1 Nisan 2023; 23:11:51 >

• Öyle maalesef,
  • yerdavader kullanıcısına yanıt

o zaman turkcellin bu kadar pahalı olmasının çok haklı gerekçeleri ve nedenleri var

verilen paranın da karşılığını alabiliyorsa insan bence verirken acımamalıdır diyedceğim fakat gel gelelim ülkenin durumu ortada! orta direk feci patladı!  

• -T-U-A-N-A- kullanıcısına yanıt

orası öyle parası olan ve kalite isteyen zaten onu seçiyor. şu tt den sözleşmem bitsin geçeceğim türkcelle tt ve vodafone ankaranın çubuk ilçesinde berbat su an evde 3 mbps hız alıyorum 14 pro ile , btk ya şikayette bulundum baz istasyonu dikmek için belediye izni bekliyoruz dediler bakalım 2 seneye anca dikerler.

• 2. Hattımı canım sıkıldıkça taşırım. Yine dönüp dolaşıp turkcell geçerim. Bari biri farklı hat olsun diyorum ama olmuyor gerçekten.
  • En azından limitsiz sosyal medya gelse fena olmaz, komple sınırsız olmuyorsa dahi.
  • yüksek kalite beraberinde yüksek maliyetler getirir

diğerleri zaten bu kaliteyi verebilseydi böyle bol keseden dağıtmazdı hocam sosyal sınırsız falan filan ..  

• Büyük şehirlerde turkcellin türktelekomdan farkı yok çoğu yerde türktelekom daha önde. (turkcellde 300mbps alıyorsam turktelekomda 250 geliyor örneğin).

Normal şebekede de turktelekom daha önde bence.

• hayır alakası yok ben 5 6 yıl üst üste telekom kullandım..Bukadar farketmez sandım farketti hakikaten kalite.Yukarıda arkadaş önde demiş ama değil.Kalabalık olan yerlerde telekom boğuluyor ama turkcell boğulmuyor..İzmir için rahatlıkla söyleyeblirim ta urlasından focasına kadar her yere gittim kullanımlarım sonucunda ben telefon kullanmadığımı anladım..Telefon tam performans çalışmıyor diğer hatlarda..Normalde bütçem sınırlı ama bidaha başka operatöre geçmem.

Eğer cazip fiyatlara sınırsız sosyal paketi açarsa turkcell diğer operatörlerde abone kalmaz bundan eminim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 2 Nisan 2023; 1:27:31 >
  • Depremde Turktelekom ve Vodafone 24 Saatte çekmeye devam ederken , Türkcell in 72 saat hiç çekmediği gerçeği , eski CEO'su tarafından 2018 yılında var olmayan bir şeyin varmış gibi dronecell adı altında lanse edilerek insanların kandırılması gerçeği .Hic bir zaman en iyisi olamayacaktır.
  • Ben kendi adıma konuşuyorum hocam şahsım adına net diyebilirim ki

Turkcell gerek şebeke ve gerek müşteri temsilcisi bakımından fersah fersash ilerde.

• Şahsen mobilde 15 mbps hızı bulduysan her şeye yetiyor. 1080p 60 fps videoları rahatlıkla açıyor ama vodafone gibi 2-3 mbps verirse mağduriyet başlıyor.

TT gayet yetiyor hız anlamında.
  • Türk Telekom'da Reels videosunu izlerken şehrin göbeğinde yükleniyor simgesiyle bakışıyorsunuz. Yoğun bölgelerde şişiyor çünkü 1800.

Açıkçası Vodafone daha iyi benim bölgede TT'den. Ancak çevre yolunda giderken bir bakmışsınız offline gözüküyorsunuz.

Turkcell'de 1 diş çekiyor olsa dahi sinyalin genişliği fazla olduğundan donma yaşamıyorsunuz. Bu arada Türk Telekom'un full çekip, Turkcell'in LTE 1-2 diş çekip arada 3G'ye düştüğünü gördüğüm yerler oldu ancak 1-2 diş LTE'nin hızı Türk Telekom'dan iyidi.

5G'de de Turkcell lider olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 2 Nisan 2023; 10:23:37 >
  • Lokal olarak Turkcell'in performansta geri olduğu yerler muhakkak vardır ancak genel olarak Turkcell rakipsiz. Sebebi çok açık, Turkcell mobile çok yatırım yapıyor, yatırım bütçesinin büyük kısmını mobile yatırıyor. Gayet normal bir sonuç.

Telekom yatırım bütçesinin yalnızca %30'unu mobile yapıyor geri kalanı sabit ve diğer işlere

Vodafone ise zaten genel olarak düşük bir bütçe ayırıyor yatırım için.

Bu arada şunu eklemek isterim Turkcell'in mobil şebekesi Avrupa'faki en iyi bir kaç şebekeden birisidir.

• Evet doğru gerçekten bende Vodafone ye geçtim daha makul fiyat diye ama gerçek çile ,hem Evde fiber kullanıyorum hem Mobil kullanıyorum ikiside sıkıntı hatta geçenlerde aradılar beni taahhüt bitiyor uzatalım diye anlattım ne kadar memnuniyetsiz olduğumu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.