Şimdi Ara

İPHONE TELEFONLARIN EN İYİ OLDUĞU GERÇEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Realmi c55ten iPhone 12ye geçtim çok daha iyi bir telefon iPhone her anlamda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Realme c55ten geçersen öyle gelir tabi. Poco f6dan mesela iphone 12 geçsen attan inip eşeğe binmiş gibi olursun.

• Kesinlikle ölüsü 5 sene idare ediyor,

• up

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

gene iphone kalitesini vermez.

• S23 var, genel olarak çok memnunum. 1 yıl oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poco ne realmi ne

Android dünyasının abisi olan Samsung S24'ü kullan iPhone kasıyormuş dersin.Ekranı cansız dersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S3 miniden iphone 15'e gectim. İphoneda hayat varmis.

Saka bir yana. İphone 13 kullaniyorum. Uygulama optimizasyonu daha iyi olmasa bir gun durmam. İos hatalarla doluyken nasil konusulmuyor hic anlamiyorum. Mesela biri aradiginda telefon acilmiyordu bazen 17.5.1de. Kaydiriyorum kaydiriyorum acilmiyor deliriyorum. Daha baska kullanicilar daha baska hatalarla bogustular. Alarm calmiyordu ALARM. Millet bu yuzden ise falan gec kaldi. Onun haricinde kullanim kolayligi sifir. Kopyalama panosu yok. Klavyede kaydirma yok. Menuse uygulama ararken tam adini yazmak zorundasin. Saglik yazsan saglik uygulamasina gidemiyorsun. Sabah alarmdan 5 dk once uyansan bugunku alarmi kapat secenegi cikmiyor. Muzik dinliyorsun, bildirim panelinden o sarkiyi hemence begenebilecegin bir buton yok. Samsungtaki bildirim gecmisi gibi kullanisli ozellikler vs. zaten yok. Telefonun ses ayari yok. Bir tane ses ayari var hepsi ona indeksli. Alarmi da, sistem sesi de, zil sesi de vs vs. Ss sesini kapatabilmenin resmen bir yolu yok. Telefonu sessize alacan da falan da. Milletin icinde sakirt diye ses cikiyor rezil ediyor adami. 120 hz vermiyor 60 veriyor. Onu da verdiginden supheliyim bu arada. Cogu zaman 60 gibi hissettirmiyor. 17.6 surumunde akici gelmeye basladi nihayet. Akici dedigim de 60hz. Mesela klavyede bir sey yaziyorum. Kelime onerisini sol ustte saatin arkasinda gosteriyor. Arayuz buga girmis ve daha farkinda degiller. Telefondan kaynakli bir sey de degil. Bu ikinci iphone 13. Oncekinde de vardi. Wifi aramasi kesinlikle samaungtaki kadar iyi calismiyor. Ozellestirme imkani yok. Mesela ben klavyenin alttan 1.5 cm yukarida olmasina bir turlu isinamadim. Niye bunu alta dayayamiyoruz arkadas. Daha aklima gelmeyen turlu turlu seyler.

Samsung s23 gibi ucuz sayilabilecek bir telefonda bile bir kullaniciyi memnun etmeyecek tek sey androidin uygulama optimizasyonu meselesidir. Ornegin iphone kullandigimdan beri twitterda yasadigim sorunlar azaldi. İnternetim cok iyi olmasina ragmen videolar duraklayip dururdu. Wpde bir videoyu gif yapiyorum cam gibi oluyor. Profil fotosu ayarliyorum cam gibi. Durum atiyorum cam gibi. Uygulamalarin kameralari guzel calisiyor vs. Uygulama kamerasi icinde genis cekim kamerasina gecis yapabiliyorum vs.

İphoneda beni cezbeden seylerddn devam edeyim. Face İD parmak izinden kat ve kat daha fazla kullanisli ve onu cok acik. Uygulama kilidi geldiginde daha da ise yarayacak vs. (Bak uygulama kilidinin hala olmamasi da ayri bir mesele.) Bulut sistemi mukemmel calisiyor. Baska bir ip cihaz aldiginda bunu iliklerine kadar hissediyorsun. Baska da aklima gelmiyor. Uygulamalarin ayarlarinin hepsinin ayarlarda toplanmasi mukemmel. Kestirmeler denen olay guzel.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Mi8 kullanıyorum 2020den beri tık demiyor telefon. Sonraki telefonum mi serisi olur muhtemelen. Bundan önce iphone5 kullanmıştım 5 sene kadar.

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Millet bu yuzden ise falan gec kaldi.

iPhone kullanan zaten patron adamdır, işe geç kalmakla sorunu olmaz...

• S20fe kullanıyorum bir arıza verdi geçici olarak ip11 pro max kullandım gerçekten telefonun hası buymuş dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

Alıntı

metni:
    Millet bu yuzden ise falan gec kaldi.

iPhone kullanan zaten patron adamdır, işe geç kalmakla sorunu olmaz...

Gayet siradan adamdir. İphoneu bu kadar gozunuzde buyutmeyin.

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt

Bak forumda kimin maddi sıkıntıları var, android kullanıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

Bak forumda kimin maddi sıkıntıları var, android kullanıyor...

Dostum maddi imkanlari kisitli olan adam iyi telefon kullanamiyordur zaten. Bunun iosla androidle alakasi yok. Yani amiral gemisi samsung da alamiyordur zaten. Gidip giris ya da max ortaya yakin segment modeller ve markalar aliyordur o da zaten adami yari yolda birakir. Konu sahibi iphone 12 almis mesela. Samsung s23 ile ayni fiyat. Bu durumda s23 alan adam is adamidir demekle ayni sey senin dedigin. Kalkip da iphone alan her adam gidip iphone 15 pro max almiyor. Daha gecen seneye kadar ip 11 satiliyordu 24 bin civarina.

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Neye göre vermez. İphoneda kaliteden çok kalite algısı var yoksa cihazları çöp cihazlar. Donanımları bile geride güncel androidlere göre depolamada ramde falan hep geri yani ufs sınıfı düşük depolama kullanılıyor mesela ramide ddr4x olması lazım androidde ddr5 ram standart gibi bir şey artık. Apple yazılım harici kurtaran hiçbir şeyi yok. Nerden tutsan elinde kalıyor batarya desen o da öyle. Yazılımıda eyvallah sade hızlı ama androidin o özgürlüğü menü çeşitliliği senaryo seçimleri falan yok çok ilkel kalıyor android yanında. En çok satan cihaz yine samsung oldu bu arada 2025 2.çeyrekte

• iPhone çok güzel telefon ama çevremde ne kadar durumu iyi adam varsa android kullanıyor. Ne kadar kartı patlayan eksi hesapta olan varsa iPhone 14 kullanıyor ( özellikle bu model ) Çözemedim bu işi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • varsa şayet bitane linux destekleyen f/p ve oyun canavari bi telefon alirdim kmovil sitesindeki bestsellerlardan. Nubia fln geçen görmüştüm. Isletim sistemi de bazi android ortamina port edilmiş linux vardi. postmarketOS fln ilerde illaki çikacak

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    S23 S24 bunlar aşmış telefonlar.

Çin telefonlarında hep 120 Hz yazıyo ama çoğu Max 90 Hz çalışıyo. S23 S24 te ise gerçek 120 Hz.

iPhone demek teknolojiyi geriden takip etmek demektir. NFC ödeme yapılamayan bir saçmalık iPhone.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Bu işin en iyisi/kötüsü olmadı, olmayacak. Maksat aralarındaki rekabete son kullanıcıyı da katıp paraya para demek ve kalıcı müşteri elde etmek. Eğer telefonunda ufacık biraz daha kontrol ve kişiselleştirme istersen Android; "telefonum benim için en uygununu seçsin, beni de bilgilendirsin diyorsan" Apple. Hangisine uyarsa kafan al onu gitsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.