Bildirim
CREATİVE AUDİGY 2 ZS PLATINUM VAR...SPEAKER NE ALIYIM CREATİVE
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tek seçenek creative gigaworks g500 film müzik oyun için en iyi seçenek daha fazla düşünmene gerek yok vatanda 360 lira card finansa 330 lira -
Creative istiyorsan G500 tabikide.Ben kullanıyorum gayet memnunum sende memnun kalacaksın -
quote:
Orjinalden alıntı: EnigM@
Creative istiyorsan G500 tabikide.Ben kullanıyorum gayet memnunum sende memnun kalacaksın
Bencede. :'(]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G ö z l e m c i -- 10 Ocak 2008; 22:09:50 > -
creative gigaworks g500 tam isabet olur abicim.. -
G500 ... Audigy 2 zs ile çok iyi gider peynir ekmek gibi -
CREATİVE T7900 7+1 Mİ ALSAM YOKSAM BUNUNDA FİYATI 214 YTL
CREATİVE GİGAWORKS G500 MÜ ALSAM ? -
hocam t7900 de bas denen bişe yokmuş denilene göre bence tek seçeneğin g500 olmalı -
Bas yokmuş demek yanlış.. bana göre creative 5200 de bile bas var... sesini çok açmadığın sürece yeterli bas mesela... ama G500 dururken T7900 alınmaz inan bana .. bi kere alıyosun aradaki farkı öde ve G500 al bence... -
creative g500 işini görecektir arkadaşım bas lar dolgun tiz ve midler iyi sayılır güzel bir set tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X