Şimdi Ara

creative audigy 2 zs vista sorunu yok artık!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun araştırmalarım ve denemelerim sonucu artık vistada sorunsuz ses kartımı kullanabiliyorum..hepinimize hayırlı olsun...

http://www.vista4beginners.com/files/creative/SBAX_PCDVT_LB_2_15_0004EQ.exe önce bu driverı ardından
    http://dk.europe.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=1&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+Vista+32-bit&region=3&Product_Name=Audigy+4+Pro&Product_ID=10853&modelnumber=&driverlang=1033&OS=26&select=0&x=30&y=21 buradaki vista driverlerını üstüne kurup sorunsuzca kullanabilirsiniz..

..hepsi bu.. iyi eğlenceler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musician. -- 25 Kasım 2008; 0:29:36 >

• Ben bu kartı vista sorunu yüzünden sattım. Eğer gerçekten sorunsuzsa boşu boşuna sattım
  • deneyen varmı?kartı alacağım vista kullanıyorum elimde patlamasın.stereo olarak denerse biri sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 24 Kasım 2008; 22:47:24 >
  • selamlar..eğer vista kullanıyor ve bu kartı alacak veya kullanmak isteyenseniz eğer yardımcı olabilirim..ben uzun süredir xple kullanıyordum bu kartı 24 bit kayıt yapıyorum ve bu amaçla kullanıyorum..vista yükledim ve biraz araştırdım ve linkini verdiğim driverı indirip vistada kurarsanız hiçbir sorun yok 5+1 ses keyfini ve diğer tüm özelliklerini kullanabilirsiniz..pm atabilirsiniz..görüşmek üzere..
  • selam blacksnake msn yolladım pm olarak fakat kutun dolu olduğu için gitmedi:)) buradan görebilirsin msn adresimi.. görüşmek üzere.. yalcinnyavuz@hotmail
  • ben sorun yaşıyorum bi ara olur gibi oldu ama beceremedim vista 32 bitte sorun oluyor neden bilmiyorum
  • ilgili pm attım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.