Şimdi Ara

Creative Audigy 2ZS ve Value hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mevcutta Creative Live 5.1 ses kartı kullanıyorum. Artık terfi etme vaktimin geldiğini düşünüyorum. Kendime 2 seçenek belirledim. "Audigy2 Value" yada "Audigy 2 ZS" almayı düşünüyorum. Amacım , oyun oynamak , müzik dinlemek , film izlemek. Sizce hangi kart benim için daha uygundur. Ayrıca , her 2 kartıda bulmak oldukça zor. Olduğum yerdeki hangi bilgisayarcıya gitti isem , "hem elimzde yok. Hemde merkezde bile yok" dediler. Benim gönlümden 2ZS geçiyor ama fiyatı 150 ytl (2.eli: 110-120ytl) civarı. Yani bütçemi aşıyor. 2 Value , için bi link buldum. Fiyatı bana çok ucuz geldi. Metro Elektronik'te , "Creative Audigy 2 Value" 'nun fiyatı 55 ytl. civarı , sizce de ucuz değil mi ? Bi bakarmısınız link'e , tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.
    http://www.metroelektronik.com.tr/Default.asp?X=1

• ses sistemin nedir?
  • İnşallah ses kartı ile beraber Logitech X-530 alıcam. Bana , üstteki link'te verdiğim 55 ytl fiyatı ucuz geldi. Sizce bu fiyat normal mi ? Bu konuda da fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
  • yanlis yazmislar cunku o fiyata Audigy Value var yanlislikla 2 demisler sanirim asli Audigy Value olacak ki oda zaten 50ytl ye piyasada bulunuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

İnşallah ses kartı ile beraber Logitech X-530 alıcam. Bana , üstteki link'te verdiğim 55 ytl fiyatı ucuz geldi. Sizce bu fiyat normal mi ? Bu konuda da fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Bence(audigy 2zs yi sıfır alacaksan)o parayla x-530 dan daha üstün bir set al.Live 5.1 seni idare eder daha
    Ama 2.el düşünüyorsan audigy 2 zs
  • emin ol audigy2zs ile x530 u live5.1 ile x530 un bir üstü set ile beraber kullanmaya yeğlerim.ses kartı alt yapı bakımından daha önemli.zaten x530 un üstü bir set yok piayasada,arada cok ucurum var
    quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

İnşallah ses kartı ile beraber Logitech X-530 alıcam. Bana , üstteki link'te verdiğim 55 ytl fiyatı ucuz geldi. Sizce bu fiyat normal mi ? Bu konuda da fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Bence(audigy 2zs yi sıfır alacaksan)o parayla x-530 dan daha üstün bir set al.Live 5.1 seni idare eder daha
    Ama 2.el düşünüyorsan audigy 2 zs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.